Go back
Bootcamp

Jezerjanka - sobotno druženje kolesarjev

4. druženje kolesarjev v okviru Kranjske kolesarske rože

V soboto, 9. 7. 2022, smo se ponovno družili v Kranju na Gradu Khislstein v okviru Kranjske kolesarske rože in priprav na L'Etape Slovenia. Tokrat so udeleženci lahko obiskali enega izmed najbolj znanih in obljudenih vzponov v Sloveniji, Jezersko. Pot jih je tokrat vodila skozi najdaljšo slovensko vas Kokro do Jezerskega. Najmočnejši pa so se odpravili prav na vrh prelaza, na mejni prehod z Avstrijo.

Na grajskem dvorišču Khislstein

Na grajskem dvorišču Khislstein smo s pomočjo Zavodom za turizem in kulturo Kranj Visit Kranj tudi tokrat organizirali kolesarsko druženje, kjer so lahko kolesarji med seboj podelili mnenja o trasi in dobili dodatne informacije o septembrskem dogodku. Seveda pa smo pokomentirali tudi uspešne nastope slovenskih fantov na Tour de France.

Tudi tokrat so udeleženci lahko spili kavico v grajski kavarni. Ob koncu je sledila obvezna hladna osvežitev v obliki Radler Iso 0.0. Mnogi so se prepustili rokam naše maserke in tako sprostili utrujene mišice po jutranji vožnji. Nekateri pa še niso imeli dovolj kolesarjenja in se preizkusili še v vožnji na Tacx Neo 2T trenažerju, s čimer so si zagotovili mesto v Hervisovi nagradni igri.

Najmlajši so se najbolj razveselili barvic in risalnih blokov, ki jih je za ta namen zagotovila Gorenjska Banka. In ker so na kolesu zelo pomembna kolesarska očala, so imeli fantje iz Apres outdoor veliko dela vsem predstaviti svojo linijo kolesarskih očal.

Prvič pa je bil z nami nov partner dogodka L'Etape Slovenia, kranjsko podjetje VitalGo, ki je predstavilo športno prehrano Crown nutrition. Bogata linija izdalkov je bila na voljo za pokušino udeležencem.

Hvala vsem za udeležbo na dogodku in se vidimo v soboto, 23. julija 2022 v Kranju. Tokrat bo dogodek potekal nekoliko drugače, saj bo celoten vikend namenjen kolesarstvu: domačemu, tujemu, profesionalnemu in rekreativnemu.

Bodite pravočasno obveščeni in nas spremljate na naših družbenih omrežjih in spletni strani.

Se družimo v soboto, 23. 7. 2022!

Foto: Žiga Zupan, Sprotida.

Prisrčno dobrodošli na sobotnih druženjih kolesarjev v Kranju. Kolesarjenje po etapah Kranjske kolesarske rože so odlične priprave na L'Etape Slovenia!