Go back
News

Pridružite se nam na tradicionalnem kolesarskem maratonu Junaki vinogradov

Kolesarski maraton Junaki vinogradov bo potekal 3. junija 2023

I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France vas vabi, da se nam pridružite na tradicionalnem kolesarskem maratonu Junaki vinogradov, ki bo potekal v soboto, 3. junija 2023, med Ljubljano in Dobrovim, kjer se nahaja Vinska klet Goriška brda, ki je tudi sponzor dogodka L'Etape Slovenia. Na koncu maratona vas bo pričakala tudi naša ekipa, ki bo za vas pripravila masaže za vse utrujene noge.

Kolesarski maraton za dober namen

Tudi letos bodo udeleženci v Brda na češnje prikolesarili za dober namen, saj bodo organizatorji delež od vplačanih startnin namenili za rehabilitacijo kasneje oslepelih in slabovidnih na osebnem nivoju, ki ga izvaja Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica.

Rekreativni kolesarski maraton

Pot rekreativnega maratona je dolga 108 kilometrov – s pričetkom ob 8.30 v Ljubljani in vodi skozi Vrhniko, Logatec, čez Črni vrh. Postanek je v Ajdovščini pri Fructalu, pot nadaljuje proti Novi Gorici, čez Sabotin v Brda, kjer se maraton zaključi na sedežu organizatorja, na Dobrovem, ob 13.30.

Letošnja novost: dobrodošli tudi kolesarji na električnih kolesih. Več, kot bo kolesarjev, pestrejše bo dogajanje in več priložnosti za nova kolesarska znanstva!

>> Več informacij o maratonu Junaki vinogradov

V cilju maratona vas bo pričakala ekipa L'Etape Slovenia, ki bo za vas pripravila masaže za utrujene noge. Se vidimo!