Go back
Bootcamp

Tržičanka - sobotno druženje kolesarjev

3. druženje v okviru Kranjske kolesarske rože

Sončni žarki so nas tudi na tokratno soboto, 25. 6. 2022, pričakali na idilični lokaciji v Kranju na grajskem dvorišču Khislstein. Na tretjem kolesarskem druženju Kranjske kolesarske rože v okviru priprav na L'Etape Slovenia in v so-organizaciji z Visit Kranj ter skupnostjo kolesarjev Gremo na kolo so se nam pridružili tudi promotorji Pivovarne Union in osveževali kolesarje. Vsem udeležencem so namreč delili hladno osvežitev v obliki Radler Iso 0.0.

Kolesarjenje do Tržiča in okolici

Kolesarski asi so tokrat obiskali Tržič in njegovo okolico, kjer so občudovali prelepe poglede na okoliške hribe z Dobrčo na čelu. Seveda so se lahko peljali tudi mimo Avsenikove gostilne in muzeja, znane tudi po bogati narodno-zabavni glasbeni zakladnici bratov Avsenik ter največje romarske cerkve v Sloveniji na Brezjah.

Kolesarji so se prešernih nasmehov in prijetno utrujeni vrnili na prizorišče, kjer so se lahko sprostili v senci grajskih dreves. Prvo prispele je v trajen pečat ujel fotografski objektiv pred ozadjem L'Etape Slovenia – kot se za zvezde spodobi.

Vsi udeleženci so imeli tudi tokrat priložnost preizkusiti Tacxov trenažer in se virtualno zapeljali še dodatni krog po cestah Gorenjske, s čimer so se vključili v nagradno igro Hervis. V družbi kolesarjev se odlično počutijo tudi očala Apres outdoor, ki so bila na voljo za preizkušanje, poziranje in ustvarjanje selfijev.

Generali je predstavil kolesarsko zavarovanje, ki omogoča vaše kolesarjenje še bolj brezskrbno in pomaga iz zagat, ko to najbolj potrebujemo. Gorenjska banka pa je kot vedno poskrbela za najmlajše udeležence in njihovo kratkočasenje.

Tokrat nas je obiskala tudi ekipa medijske hiše PRO plus, d.o.o., in predstavila naše kolesarsko druženje v oddaji 24 ur.na POP TV.

Hvala vsem, ki ste bili z nami – v vaši družbi nam je vedno lepo. Vabimo in opogumljamo pa tudi vse, ki še premišljujete o obisku, da nas pridete pogledat ali še bolje, prekolesarit izbrano etapo Kranjske kolesarske rože. Vsakič iz Kranja odrinemo v drugo smer in vedno ustvarjamo nepozabne spomine in doživetja. Hkrati pa seveda krepimo noge in duha za septembrski kolesarski spektakel L'Etape Slovenia.

Foto: Siniša Kanižaj, Sportida.

Prisrčno dobrodošli na sobotnih druženjih kolesarjev v Kranju. Kolesarjenje po etapah Kranjske kolesarske rože so odlične priprave na L'Etape Slovenia! Oglejte si prispevek iz oddaje 24 ur, PRO Plus, d.o.o.