Go back
Stories

Razkrivamo: Kolesarski dres L'Etape Slovenia znamke Ale

Zgornji del kolesarskega dresa je vključen v prijavnino

Vsi, ki se boste udeležili 1. izvedbe rekreativne kolesarske prireditve L'Etape Slovenia v Kranju, 4. 9. 2022 na daljši ali krajši razdalji, si s plačilom prijavnine zagotovite tudi zgornji del kolesarskega dresa vrhunske in globalno uveljavljene znamke Ale.

V edinstveni in prepoznavni rumeno-črni kombinaciji Tour de France

Maloprodajna vrednost zgornjega dela dresa Ale je 69,90 EUR.

To ni praksa izvedb L'Etape v okviru Tour de France, ki potekajo v drugih državah po celem svetu; je naša zavestna odločitev. Ker želimo, da smo kolesarji na cesti prepoznavni. Vidni in ohranjamo kolegialnost na cesti. Se pozdravljamo in bodrimo. Pripadamo in sklepamo nova športna znanstva.

Zato je še posebej pomembno, da vam, spoštovane kolesarke in dragi kolesarji, zagotovimo udoben, kakovosten in zračen kolesarski dres v markantni podobi L'Etape Slovenia.

Značilnosti materiala L'Etape Slovenia kolesarske majice znamke Ale

Lahek, zelo zračen in hitro sušeč dres, ki je kot nalašč za vroče in tople temperature. Rokavi so iz izjemno lahke elastične tkanine za maksimalno udobje, brez tiščanja. 

Kako izbrati pravo velikost dresa Ale ob prijavi na L'Etape Slovenia

Svetujemo, da se pred izbiro prave velikosti dresa, ki jo navedete ob izpolnjevanju prijave na L'Etape Slovenia na daljšo ali krajšo preizkušnjo, dobro premerite. Zgornji del dresa boste dobili na dan prevzema štartne številke. 

Tabeli velikosti znamke Ale sta dostopni na spodnjih povezavah

  • MOŠKI [klikni in preveri tvojo številko]
  • ŽENSKE [klikni in se pomakni po strani navzdol do ženskega oddelka].

Ale kolesarske hlače v podobi L'Etape Slovenia

Nismo pozabili! Tudi ljubiteljski kolesarji želimo zgledati kot profesionalni kolesarji. Biciklirati s stilom. Kolesarske hlače v podobi L'Etape Slovenia bodo na voljo na prireditvi, prav tako pa jih bodo ukrojili pri blagovni znamki Ale.

Izdelane bodo iz nove tkanine, ki jo uporablja Ale, ki z gostejšo tkanino nudijo potrebno mišično podporo. Veliko število niti na kvadratni centimeter naredi glavno tkanino zelo kompaktno. Sedalni vložek bo iz elastičnih mikrovlaken in skrbno nameščenim oblazinjenjem na kontaktnih točkah. Oblazinjenje z gostoto 90 kg/m³ je kalibrirana in zračna na vseh prekritih točke za zagotavljanje največje zaščite proti udarcem in obremenitvam na cesti.

Udobje. Zračnost. Prilagodljivost telesu. Tudi na dolgih vožnjah. Kolesarske hlačke bodo na voljo za doplačilo na prireditvi.

Gibanje nas osrečuje s poplavo vseh hormonov sreče, ki se dokazano sproščajo v človeškem telesu ob redni aktivnosti. Ne odlašajte s prijavo na L'Etape Slovenia, saj ekskluzivna cena 89,99 EUR velja le še do konca januarja 2022.

Ujemite prvi val zgodnjih prijav! Ale kolesarska majica L'Etape Slovenia vključena v prijavnino.

PRIJAVA NA L'ETAPE SLOVENIA