Kranjska kolesarska roža in druženja

Šest sobotnih kolesarskih treningov, priprav na L'Etape Slovenia, bo potekalo od maja do avgusta po etapah Kranjske kolesarske rože. Čar tovrstnih kolesarjenj je v tem, da nas vsaka etapa vodi na drug konec razgibane pokrajine v okolici Kranja, vsaka etapa ali cvet pa se tu in tam dotakne tudi trase L'Etapa Slovenia. Po kolesarjenju, ki ga opravi vsak zase ali v manjši skupini, pa se vsi srečamo na po-kolesarskem druženju na grajskem dvorišču Khislstein v mestnem jedru.

Naslednji dogodek v živo, v soboto, 20. 8. 2022. Do takrat kolesarimo virtualno Ločanko

Kolesarska druženja v živo združujejo vedno več kolesarjev. Dobrodošli!

Koledar sobotnih kolesarskih druženj

Grajsko dvorišče Khislstein (klik - lokacija) bo naša skupna končna destinacija vsake sobotne etape in osrednje prizorišče dogajanja po vožnji (beri after party) etape Kranjske kolesarske rože. V pestro dogajanje bo vključeno testiranje koles in kolesarske opreme, nagradne igre, masaže in druga drobna presenečenja. Prijava na dogodke zato obvezna, da si zagotovite mesto in priložnost za osvojitev katere od nagrad partnerjev.

V živo se ponovno družimo: 20. 8. 2022. Do takrat kolesarimo virtualno Ločanko.

 

PRIJAVI SE NA VIRTUALNO LOČANKO

Sobotna druženja v soorganizaciji z Gremo na kolo in Visit Kranj

V sodelovanju s skupnostjo rekreativnih kolesarjev Gremo na kolo in z Zavodom za turizem in kulturo (Visit Kranj) bomo omogočili šest neponovljivih kolesarskih druženj in tako prevozili vseh 6 etap Kranjske kolesarske rože. Tako rekoč priprave na septembrski D dan, na krajšo ali daljšo kolesarsko preizkušnjo L'Etape Slovenia, ki bo krstno izvedbo doživela v nedeljo, 4. 9. 2022.

Pridno trenirajmo in se nagradimo s kolesarskim druženjem, mreženjem, spoznavanjem, tkanjem vezi. Ob sobotah, v Kranju. V nedeljo, 4. 9., bo šlo zares!

Prijavi se na L'Etape Slovenia, 4. 9. 2022

ETAPE KRANJSKE KOLESARSKE ROŽE

LOČANKA, virtualni izziv do 5. 8.

Prenesi si datoteko trase LOČANKE, 64 km in 930 m višinske razlike, saj bo naše peto kolesarjenje potekalo znamenju škofjeloškega potepanja. Tokrat VIRTUALNO zaradi vročinskega vala, prekolesarite pa jo lahko do 5. 8. 2022. Nagradni kolesarski izziv dovoljuje kolesarjenje tudi katerekoli druge trase v dolžini 64 km ali 20 km v enkratni vožnji po vaši izbiri.

PRIJAVI SE na VIRTUALNO LOČANKO in se poteguj za nagrade. Vse podrobnosti, pravila sodelovanja v izzivu in nagradni sklad >> klik na povezavo.

Druženje po kolesarjenju

Vsaka druga SOBOTA od maja do avgusta je dan za kolesarjenje in druženje. Srečanje v živo napovedujemo za soboto, 20. 8. 2022, na grajskem dvorišču Khislstein v Kranju.

Dotlej kolesarimo in se družimo virtualno. Sodeljujte v izzivu VIrtualna LOČANKA. Predhodna prijava je obvezna, saj si s tem zagotovite mesto v žrebu za nagrade partnerjev.

Prekolesarite lahko tudi poljubno traso v dolžini 64 ali 20 km v enkratni vožnji do vključno petka, 5. 8. 2022.

STRAVA L'Etape Slovenia

Si sledimo in se spodbujamo v brezplačnem klubu STRAVA L'ETAPE Slovenia >> PRIDRUŽI SE

Klubu, ki združuje vse kolesarske navdušence, ki ste že odločeni, da se preizkusite na premierni izvedbi L'Etape Slovenia in tiste, ki o tem še razmišljate.

še niste prijavljeni na krstno izvedbo L'Etape Slovenia? Ne odlašaj, PRIJAVI SE DANES. Zadnji dan prijave: 21. 8. 2022.

PRIJAVNICA NA SOBOTNA DRUŽENJA

Toplo priporočamo, da se na druženje s kolesarji na grajskem dvorišču gradu Khislstein, PRIJAVITE in si zagotovite priložnost za osvojitev katere od nagrad partnerjev.

Koledar druženj in datoteke tras - prenesi in prevozi

Še niste prijavljeni na L'Etape Slovenia? Prijave odprte do 21. 8. 2022!

Prijava na L'Etape Slovenia, 4. 9. 2022
contact.training.submit.validate