Go back
Race

Iščeš darilo? Podari legendarno doživetje

Podari darilni bon za startnino na nepozabno doživetje L'Etape Slovenia by Tour de France 2024.

Podari darilni bon za startnino na nepozabnem doživetju L'Etape Slovenia by Tour de France 2024. Za nekoga, ki s strastjo vrti pedala, je to naravnost fantastična ideja za darilo. Hkrati tudi spodbuda za aktiven življenjski slog in nabiranje kondicije vse od uresničevanja novoletne zaobljube, pa najmanj do dneva preizkušnje v nedeljo, 8. 9. 2024.

Darilni bon L'Etape Slovenia

Darilni bon obdarjencu omogoči brezplačno prijavo na nedeljsko preizkušnjo na traso po njegovi želji: na daljšo, 145 km ali krajšo, 80 km dolgo traso. Predvsem pa – nepozabno kolesarsko doživetje v duhu dirke po Franciji in mesto v mednarodni karavani kolesarjev v družbi vrhunskega asa, Mateja Mohoriča.

Kako poteka nakup darilnega bona za L’Etape Slovenia?

  1. Na info@letape.si pišite, da želite kupiti darilni bon. V e-sporočilo napišite podatke o plačniku: ime, priimek, naslov.
  2. Poslali vam bomo predračun, ki ga plačate v navedenem roku. 
  3. Po prejetem plačilu vam bomo poslali darilni bon z unikatno kodo.

Cena darilnega bona = cena prijavnine na dan nakupa

Prijavnina za kolesarke znaša 79,99 EUR celotno prijavno obdobje, saj želimo, da se v čim včejem številu postavijo v bok moškim kolegom, prijavnina za kolesarje pa se spreminja glede na čas prijave:

  • 79,99 EUR le še do 31. 1. 2024
  • 89,99 EUR v obdobju 1. 2.–31. 5. 2024
  • 99,99 EUR v obdobju 1. 6.–31. 7. 2024
  • 119,99 EUR v obdobju 1.–25. 8. 2024.

Cena prijavnine je za obe razdalji enaka. >> Več o cenovnih razponih in registraciji.

Kaj vključuje darilni bon?

Darilni bon vključuje unikatno kodo za prijavo na kolesarsko preizkušnjo L'Etape Slovenia by Tour de France, ki bo potekala v nedeljo, 8. 9. 2024, s startom in ciljem v Kranju. Razdaljo – krajšo, 80 km ali daljšo, 145 km, si obdarjenec izbere sam v postopku prijave. Ob postopku registracije je mogoče naročiti tudi kolesarski dres za simboličnih 10 EUR, ter izbrane artikle kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia 2024 po promocijskih cenah.

>> Več o kolekciji L'Etape Slovenia in možnost naročila ob prijavi

Prejemnik darilnega bona

Prijavni postopek registracije na L'Etape Slovenia by Tour de France izvede na prijavnem portalu Prijavim.se. V postopku izbere krajšo ali daljšo traso ter vnese unikatno kodo, ki mu omogoči brezplačno prijavo. Prijavni postopek mora obvezno izvesti v času odprtih prijav, najkasneje do 25. 8. 2024, vendar svetujemo, da to stori čim prej, saj za prijave v zadnjem hipu ne jamčimo personalizirane startne številke.