Splošni pogoji

Splošni pogoji L'Etape Slovenia

Splošni pogoji v nadaljevanju urejajo pogoje prijave na amatersko kolesarsko preizkušnjo L'Etape Slovenia by Tour de France, ki bo potekala 3. in 4. 9. 2022.

ORGANIZATOR DOGODKA

Organizator dogodka je SPORT MEDIA FOCUS d.o.o., komuniciranje v športu, matična številka  5997577000, naslov: Fajfarjeva ulica 33, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator), ki upravlja s spletnim mestom kolesarske preizkušnje L'Etape Slovenia: https://slovenia.letapebytourdefrance.com/, kontakt: info@letape.si.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Organizator na spletnem mestu zbira informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi dobili informacije in za to kontaktirajo z organizacijo. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno, ali obiskovalec to sam želi (prijava na L'Etape Slovenia e-novice).

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene in jih ne razkrivamo tretjim osebam. Vaš IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletne strani. Naša spletna stran vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Podjetje ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

Organizator bo s potrebno skrbnostjo poskušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov na spletnem mestu, hkrati pa si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali ga kadar koli preneha dopolnjevati brez vsakršnega predhodnega obvestila, in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

RAZPISANI DOLŽINI KOLESARSKE PREIZKUŠNJE

Trenutno se je mogoče prijaviti za sodelovanje na eni izmed kolesarskih preizkušenj, ki bosta potekali 4. 9. 2022 s startom in ciljem v Kranju.

OBLIKA     RAZDALJA     VIŠINSKA RAZLIKA
DALJŠA     135 km      2.000 m
KRAJŠA     70 km     1.000 m

PROCES PRIJAVE

Udeležba na kolesarskem dogodku L'Etape je mogoča le s predhodno prijavo na izbrano traso in plačano prijavnino v obdobju odprtih prijav. Prijavijo se lahko le osebe, ki bodo pred dnevom dogodka dopolnile 18 let. Prireditev je amaterske rekreativne narave, zato prijava ni mogoča za profesionalne aktivne kolesarje, ki so registrirani pri UCI.

VSEBINA PRIJAVE

Prijavnina na izbrano traso L'Etape Slovenia vsebuje startno številko, čip za merjenje časa, zgornji del uradnega kolesarskega dresa prireditve in vrečko dobrodošlice ter medaljo za uspešen prihod v cilj.

Na trasi bo zagotovljena popolna zapora ceste, zdravniška pomoč, okrepčilo, tehnična pomoč kolesarjem na poti, uradno merjenje časa, označbe in usmerjanje.

CENIK PRIJAV

Vse cene so v evrih (EUR) in vsebujejo DDV. Cena za kolesarsko preizkušnjo je enaka, ne glede na izbrano dolžino trase: daljšo, 135 km ali krajšo, 70 km. Cena prijave je različna glede na časovno obdobje, pri čemer se upošteva veljavnost cene na dan prijave:

  • 89,99 EUR za zgodnjo prijavo v obdobju: 7. 12. 2021 – 31.1. 2022.
  • 109,99 EUR za prijavo v zagonu kolesarske sezone: 1. 2. – 31. 3. 2022.
  • 129,99 EUR za prijavo sredi kolesarske sezone: 1. 4. – 31. 7. 2022.
  • 149,99 EUR za »ad hoc« prijavo v obdobju: 1. – 21. 8. 2022.

Od 22. 8. 2022 naprej prijava na L'Etape Slovenia ni več mogoča.

POVRNITEV PLAČANE PRIJAVE

  1. V primeru odpovedi prijave do 30. 4. 2022 se strošek plačane prijavnine povrne v celoti, zmanjšan za administrativno-bančne stroške, povezane z nakazilom sredstev.
  2. V primeru odpovedi po 30. 4. in do 31. 7. 2022 se strošek plačane prijavnine povrne v obsegu 50 %, zmanjšan za administrativno-bančne stroške, povezane z nakazilom sredstev.
  3. V primeru odpovedi po 31. 7. 2022 vračilo plačane prijavnine ni možno.

PRENOS PRIJAVE NA DOGODEK V LETU 2023 Z DOPLAČILOM

Z doplačilom 10,00 EUR ob prijavi na L'Etape Slovenia za kolesarsko preizkušnjo na 70 oz. 135 km, doplačilo omogoča odpoved prijave na L'Etape Slovenia 2022 ter prenos prijave za sodelovanje na L'Etape Slovenia v letu 2023.

Zgornji del kolesarskega dresa, ki je vključen v ceno prijave za leto 2022, prijavitelj prevzame na dogodku v Kranju 3. 9. oz. 4. 9. 2022. Prenesena prijava v leto 2023 ne bo vključevala kolesarskega dresa v letu 2023, v kolikor ga bo prijava za leto 2023 vključevala. Prijavitelj mora organizatorja obvestiti po elektronski pošti na info@letape.si, da želi prenesti prijavnino na leto 2023, najkasneje do 3. 9. 2022 do 23:59:59 ure.

MOŽNOSTI PLAČILA

Prijava je mogoča izključno prek prijavnega spletnega obrazca prijavim.se. Plačilo je mogoče z bančnim nakazilom po prejetem predračunu na vaš e-poštni naslov, ki ste ga vnesli na prijavnico ali prek sistema PayPal.

KONTAKT ZA POMOČ PRI PRIJAVI

Za dodatne informacije o postopku prijave ali kakršno koli tehnično pomoč pri izvedbi plačila prijavnine, se obrnite na info@prijavim.se.

UDELEŽBA NA LASTNO ODGOVORNOST

Prijavitelj potrjuje, da bo na dogodku sodeloval na lastno odgovornost ter bo predhodno preveril svoje psihofizične sposobnosti ter se o udeležbi posvetoval s svojim osebnim zdravnikom. Na dogodek L'Etape Slovenia se lahko prijavijo le polnoletne osebe.

FOTOGRAFIRANJE IN SNEMANJE DOGODKA

Prijavitelj je seznanjen, da bo organizator snemal dogodek in omogočil spletni prenos dogodka ter video in foto posnetke z dogodka uporabil za potrebe informiranja javnosti o dogodku ter za potrebe promocije dogodka v prihodnje.

SPREMEMBA ALI ODPOVED DOGOKA

Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa dogodka v kratkem časovnem roku in spremembo trase ali njenih segmentov v vsakem trenutku. Organizator dogodka si prav tako pridružuje pravico odpovedi dogodka kadarkoli pred startom prireditve zaradi višje sile.

POSODOBITEV SPLOŠNIH POGOJEV

Organizator si pridružuje pravico do sprememb splošnih pogojev, objavljenih na datum zadnje posodobitve na spletni strani prireditve in v prijavnici. S sprejetjem zgoraj navedenih splošnih pogojev na prijavnici za udeležbo na kolesarski preizkušnji L'Etape Slovenia lahko uspešno zaključite postopek prijave in se s pravočasnim plačilom startnine udeležite prireditve.

Posodobljeno: 9. 12. 2021.