Fundacija Mateja Mohoriča

Več informacij

S prijavo na L'Etape Slovenia podpirate mlade kolesarske upe

Vsi udeleženci nedeljske preizkušnje 2. izvedbe I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France kolesarite z dobrodelno noto. Od vsake prijavnine bomo nekaj EUR namenili Fundaciji Mateja Mohoriča, ki je bila ustanovljena leta 2021 z namenom organizacije neprofitnih projektov, ki potekajo pod okriljem kolesarskega asa Mateja Mohoriča.

Naj bodo vaše kolesarske zgodbe zapomljive po lepem doživetiju in dobrodelnem poslanstvu, saj bodo sredstva namenjena mladim pri spoznavanju kolesarskega sveta. V fundaciji skušajo vsako leto pomagati nadebudnim mladim kolesarjem in kolesarkam ter obenem ustvarjali dogodke, ki promovirajo kolesarstvo kot rekreacijo in zdrav način preživljanja prostega časa. Poleg vsakoletnega nakupa profesionalnih cestnih koles in organizacije kolesarskega kampa vsako leto sami ter v sodelovanju s partnerji na različne načine vseskozi skušajo pomagati čim več skupinam in posameznikom, ki se znajdejo v težjih življenjskih okoliščinah.

Odkar sem postal poklicni kolesar, sem vedno razmišljal, kako bi pomagal in vlagal nazaj v lokalno okolje in pomagal še preostalim, da bi imeli možnost, da bi nekoč postali uspešni kolesarji" (Matej Mohorič).

Kolesarjenje z namenom

Če želite aktivnejšo dobrodelno vlogo, nam pišite in izpolnite kontaktni obrazec.

contact.fundraising.submit.validate