sep.
04
2022

KRANJ, prestolnica slovenskih Alp Slovenia

the race

Predaj se užitkom dih jemajoče izkušnje Dirke po Franciji v njeni etapni izvedbi L'Etape Slovenia za rekreativne kolesarje in "gravelaše". Preizkušnja bo potekala po zaprtih cestah prestolnice slovenskih Alp na razgibanem terenu po okoliških krajih z nekaj izjemnimi vzponi, med drugim tudi skozi Podblico, rodno vas Mateja Mohoriča (Bahrain Victorius) na Jamnik. Tako dolga kot krajša trasa L'Etape Slovenia ponujata čudovite razglede in vas izzivata s svojimi igrivim in zelo razgibanim profilom.

SPOZNAJ TRASI L’ETAPE SLOVENIA

Kultura Tour de France 4 kultne majice

Rumena majica

VREDNOTE: ZMAGA, ODLIČNOST IN ODLOČNOST

Na prireditvah L’Etape by Tour de France bodo zmagovalci vsake dirke (moški in ženski) prejeli najbolj zaželene majice v kolesarskem svetu: rumeno majico.

Zelena majica

VREDNOTE: DRZNOST, EKSPLOZIVNOST IN HITROST Na prireditvah L’Etape by Tour de France bo izbran ravni del trase (segment, nekaj sto metrov) merjen in bo omogočil najboljšim šprinterjem, da se pomerijo in potegujejo za zeleno majico.

Pikčasta majica

VREDNOTE: VZDRŽLJIVOSTNA MOČ, PRESEGAJE LASTNIH MEJA

Na prireditvah L’Etape by Tour de France bodo glavni vzponi na trasi merjeni, najboljši hribolazci pa bodo imeli priložnost za osvojitev pikčaste majice.

Bela majica

VREDNOTE: VZHAJAJOČA ZVEZDA

Na prireditvah L’Etape by Tour de France bo najboljši kolesar, mlajši od 25 let (moški in ženska), prejel belo majico.