Pripravi se za kolesarjenje na L'Etape Slovenia

Se spomnite, kdaj ste postali strastni kolesar?

Marsikdo povezuje strast z nakupom dobrega kolesa, novim kosom udobnih kolesarskih hlačk, odlično družbo ali z druženjem, ki sledi po kolesarjenju. Kakorkoli, strast do kolesarjenja smo nekoč občutili prav vsi, ko smo kot otroci dosegli nov mejnik v odraščanju. Samostojno vožnjo na dveh kolesih brez pomožnih koleščk. Morda se spomnite tega dne, svoje velike zmage, morda so se v spomin usidrali utrinki zaskrbljenih glasov staršev:"Ne tako hitro! Bremzaj, bremzaj!" pa se niste ustavili, ker ste končno doživeli nov občutek svobode, ogromen nasmeh, neverjetno zaupanje v svoje zmožnosti ... Ja, to je adrenalin in naval hormonov sreče, ki se nam sprošča ob telesni aktivnosti ...

Kakorkoli, strast do kolesarjenja morda z leti malo "zaprašimo", a verjemite, nikoli je ne zgubimo. Odprašimo ta spomin, to zapisano srečo v celičnem spominu ...

Vsi na kolo! Dobrodošli v L'Etape Slovenia kolesarski skupnosti.

Kolesarjenje je šport za vse generacije in predvsem - je aktivnost na svežem zraku. Zato vabljeni, da se pridružite brezplačnemu klubu I feel Slovenia L'Etape Slovenia na Stravi. Tam se:

  • kolesarsko družimo
  • dobivamo ideje za lepe trase in kolesarske izlete
  • se spodbujamo in motiviramo
  • obveščamo o dogodkih in aktualnem dogajanju
  • ustvarjamo mednarodno skupnost v duhu Dirke po Franciji.

I feel Slovenia L'Etape Slovenia klub na STRAVi. Pridruži se!

PRIJAVA na L'Etape Slovenia by Tour de France 2024
Training tips

Kaj vse je potrebno za dobro zdravstveno stanje in boljšo športno zmogljivost?

L'Etape Slovenia je sklenila partnersko sodelovanje s Human Performance Centre, ki združuje vrhunske strokovnjake s sveta kolesarstva.

Preberi več
Training tips

Izžrebani nagrajenci prvega izziva na STRAVI

V klubu I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France v aplikaciji STRAVA je potekal prvi nagradni izziv Prekolesari 50 km ali 100 km v obdobju 20. 4.–5. 5. 2024.

Preberi več
Training tips

Sodeluj v L'Etape Slovenia nagradnem izzivu na Stravi

Spodbujamo kolesarske priprave in vas vabimo – če še niste – da svoje podvige delite z nami v brezplačnem klubu I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France na aplikaciji STRAVA.

Preberi več
Training tips

Kako preseči pasti rekreacije?

Veljate za vzdržljivca ali ste ljubitelj iger z žogo? Individualec ali kolektivec? Zunanji športnik ali dvoranski? Ljubitelj gozdov ali urbanih okolij?

Preberi več