INFORMACIJE ZA UDELEŽENCE

Prijavi se na L'Etape Slovenia 2023

Kaj lahko pričakuješ kot udeleženec

Sobota, 2. 9. 2023

Brezplačna kolesarjenja: družinsko, otroško in za najmljaše - na poganjalčkih. Atmosfero Dirke po Franciji dodatno ustvarja prav posebna vas, odeta v zaščitno rumeno-črno barvno kombinacijo L'Etape Village - na startno-ciljnem prizorišču v središču Kranja. Prijave na sobotona kolesarjenja se odprejo kmalu. Predhodna prijava je obvezna zaradi omejenega števila mest.

Nedelja, 3. 9. 2023

L’Etape Slovenia pod okriljem Tour de France je najboljša izkušnja, ki jo lahko doživi rekreativni cestni kolesar. Edinstvena izkušnja na čudoviti trasi ponuja rekreativno vožnjo v živopisani kolesarski karavani, hkrati pa ponuja tudi priložnost za potegovanje za kultne majice Tour de France (rumeno, zeleno, pikčasto in belo).

Želimo, da čim več ljubiteljskih kolesarjev izkusi posebno doživetje L'Etape Slovenia, zato smo pripravili dve etapi - dve distanci, cena prijavnine pa je za obe enaka. Ob prijavi je možno naročiti tudi kolesarski dres v unikatni podobi L'Etape Slovenia 2023, proizavajalca Ale z doplačilom. Preden naročite, se skrbno premerite in označite ustrezno velikost v prijavnem obrazcu na partnerskem spletnem portalu PRIJAVIM.SE.

OBLIKA RAZDALJA VIŠINSKA RAZLIKA
DALJŠA (Race) 138 km  1.860 m
KRAJŠA (Ride) 70 km 671 m

>> PRIJAVI SE ČIM PREJ, saj se cene zvišujejo!

Kaj je vključeno v prijavnino?

Pred dirko

 • Presonalizirana štartna številka in osebna registrska tablica.
 • Označevalnik za prtljago, ki jo pustiš na označenem mestu na dan dirke.
 • Vreča dobrodošlice v podobe L'Etape Slovenia z naborom daril naših partnerjev in uradni L'Etape zemljevid z vsemi podrobnostmi o dirki ter praktičnimi informacijami o startno-ciljnem prostoru.
 • Depozit za kolesa, ki je na voljo v L'Etape vasi v Kranju, kjer lahko pustite svoje kolo na varovanem področju v določenem terminu.
 • Kolesarski dres v unikatni podobi L'Etape Slovenia 2023, proizvajalca Ale. Kolesarsko majico (10,00 EUR) in kolesarske hlače (69,99 EUR) lahko naročite ob izpolnjevanju prijavnine na nedeljsko preizkušnjo.

Med dirko

 • Pomoč medicinskega osebja.
 • Brezplačno mehanično asistenco tako na startno-ciljnem prostoru, na trasi in na okrepčevalnicah.
 • Brezplačno pijačo in prigrizke na okrepčevalnicah.
 • Sodelovanje na uradnem šprinterskem in "KOM" (ang. King of Mountain)" izzivu za potegovanje za zeleno in pikčasto majico Tour de France.
 • V primeru prenehanja nastopa na dirki zaradi višje sile zagotavljamo prevoz do cilja.

Po dirki

 • Medaljo za uspešno dokončanje dirke.
 • Obrok hrane v cilju.
 • Dostop do vasi, aktivnosti in zabavo, zmagovalni oder in velik ekran.
 • Uradne rezultate in razvrstitve po kategorijah.

L'Etape Slovenia nedeljski trasi

Trasi nedeljske preizkušnje L'Etape Slovenia 2023 sta minimalno spremenjeni. Podrobnosti, zemljevid in profila trase so objavljeni - več informacij v nadaljevanju.

Za vse prijavljene na nedeljsko preizkušnjo L'Etape Slovenia smo pripravili datoteki s trasama, ki si ju enostavno prenesete in naložite v eno od svojih pametnih naprav in uživate v nabiranju kilometrov. Datoteki si lahko prenesete tudi tisti, ki še razmišljate o prijavi na nepozabno doživetje, pa tudi tisti, ki preprosto uživate na kolesu.

KRAJŠA TRASA 70 km GARMIN CONNECT - KRAJŠA
DALJŠA TRASA 138 km GARMIN CONNECT - DALJŠA

>> klik >> klik >> Podrobnosti o krajši trasi

>> klik >> klik >> Podrobnosti o daljši trasi

Kolesarski dres L'Etape Slovenia 2023

Ob prijavnini na nedeljsko preizkušnjo (daljšo ali krajšo) lahko naročite še L'Etape Slovenia kolesarski dres, proizavajlca Ale. Doplačilo:

 • zgornji del kolesarskega dresa: 10,00 EUR - možno naročiti do zaprtja prijav.
 • kolesarske hlačke: 69,99 EUR - možno naročiti do 30. 4. 2023.

V drugi polovici maja bo celotna kolesarska kolekcija L'Etape Slovenia na voljo v izbranih poslovalnicah Hervis in njihovi spletni trgovini po rednih cenah.

>> Več informacij >>

L'Etape Slovenia STRAVA klub

Dobrodošli vsi kolesarji v skupnosti L'Etape Slovenia. Se "pomerimo" v nedeljo, 3. 9. 2023. Dotlej se družimo, spodbujamo in hrabrimo v brezplačnem klubu L'Etape Slovenia na aplikaciji STRAVA in na družbenih omrežjih #letapeslovenia.

>> Pridruži se brezplačno

Splošni pogoji

Splošni pogoji sodelovanja na L'Etape Slovenia by Tour de France, ki bo potekala 2. in 3. 9. 2023, so opredeljeni na tem mestu.

Pogosta vprašanja z odgovori

Odgovore na pogosto zastavljena vprašanja si lahko preberete tukaj.