Organizirane ture

V sklopu organizacije dogodka sodelujemo s kolesarskimi agencijami, ki poleg same udeležbe na kolesarskemu dogodku L'Etape Slovenia by Tour de France, nudijo več dnevne ture po Sloveniji pred samim dogodkom, kar obogati izkušnjo Slovenije.

Tri Travel

Agencija 20+ let deli sanje in živi strast športnikov in njihovih navijačev. Z brezhibnim upravljanjem potovanj izpolnjuje svoje poslanstvo: ustvariti neprecenljivo življenjsko izkušnjo športnikom na največjih dogodkov na svetu. Strokovnjaki pri Tri Travel so vodilni pri pomoči športnikom pri prečkanju ciljne črte in uresničevanju športnih sanj.

Italy bike Tours

Agencija s slovesom vodilnega organizatorja izletov in kolesarskih doživetij v Italiji. Ture so postale obvezne za kolesarje, ki iščejo okus "prave" Italije. Paketi in izleti po meri vključujejo nekatere najbolj znane ceste v svetovnem kolesarstvu, pa tudi manj odkrite. Uradni organizator potovanj Premium za Giro d’Italia, Strade Bianche in Maratona...

Izberi nastanitev

Načrtujte pravočasen prihod v Kranj in si zagotovite nepozabno kolesarsko doživtje. Rezervirajte nastanitev pri enem od zasebnih ponudnikov na Gorenjskem.

>> Nastanitve v Kranju