Go back
Race

Predprijava na L'Etape Slovenia 2025

Napovedujemo 4. izvedbo L'Etape Slovenia by Tour de France in odpiramo predprijave na nedeljski preizkušnji.

Četrta izvedba L'Etape Slovenia by Tour de France bo 6.–7. septembra 2025 in tudi tokrat ga bo gostilo mesto Kranj, prestolnica Gorenjske. Z današnjim dnem odpiramo predprijave na nedeljsko preizkušnjo, ko bo potekal nov boj za kultne majice Dirke po Franciji. Predvsem pa vabljeni, da si zagotovite mesto v vse bolj pisani mednarodni karavani ljubiteljskih cestnih kolesarjev in izkusite legendarno doživetje v duhu Dirke po Franciji.

S predprijavo do zajamčeno najnižje cene

Odpiramo predprijavo na nedeljsko preizkušnjo L'Etape Slovenia by Tour de France. Tudi tokrat bosta na voljo v dveh dolžinah: krajša – do okvirno 80 km in daljša do okvirno 150 km. Z izpolnjeno predprijavnico si zajamčiš najnižjo ceno prijavnine. Predprijave zbiramo do konca oktobra 2024 >> klik klik >> PREDPRIJAVA

Predprijava je neobvezujoča – z njo si zgolj zagarantirate priložnost registracije po zajamčeno najugodnejši ceni. Prijaviti se bo mogoče šele, ko uradno odpremo prijave. To bo predvidoma v začetku novembra.

Trasa, dres in datum

Vse podrobnosti o trasi in uradnem dresu L'Etape Slovenia 2025 razkrijemo v prihajajočih mesecih. Znano pa je, da bo dirka potekala v nedeljo, 7. 9. 2025. Rezervirali pa smo tudi lepo vreme. Spremljajte nas!

Če še niste bili del karavane L'Etape Slovenia, je zdaj odlična priložnost, da se ji pridružite in si zagotovite dostop do ekskluzivne cene.

Izpolni prijavnico za dostop do zajamčeno najnižje cene prijavnine

Predprijava na nedeljsko preizkušnjo L'Etape Slovenia by Tour de France: daljšo ali krajšo traso, ki bo potekala v Kranju, 7. 9. 2025. S predprijavo se ne obvežeš za dejansko prijavo na dirko.