Go back
n/a

Skupaj smo ustvarili krstno izvedbo L'Etape Slovenia

Najlepša hvala vsem kolesarkam in kolesarjem za zaupanje, moč, vztrajnost in nasmeh na obrazu.

Najlepša hvala vsem kolesarkam in kolesarjem za zaupanje, moč, vztrajnost in nasmeh na obrazu. Najlepša hvala vsem staršem in odraslim, ki vzgajate mlade kolesarke in kolesarje, jim dajete zgled in ste njihov navdih. Jih spodbujate in jim približujete šport, ki je naložba v izpopolnjen dan in zdravo starost.

Kranj, kolesarska destinacija L'Etape

V soboto in nedeljo (3. in 4. 9. 2022) se je gostujoče mesto Kranj, z veliko podporo Mestne občine Kranj ter Zavoda za turizem in kulturo Kranj (Visit Kranj) prelevilo v kolesarsko destinacijo in dokončno zasidralo na zemljevid družine L'Etape by Tour de France, ki poteka v kar 20 državah po celem svetu.

Skupaj je prvi septembrski vikend na prireditvi kolesarilo kar 1.500 ljudi vseh starosti, prav vsakdo pa je v naših očeh zmagovalec in so-ustvarjalec vzdušja L'Etape Slovenia by Tour de France. 

Rezultati nedeljske preizkušnje

Rezultati nedeljske preizkušnje L'Etape Slovenia so na voljo na spletni strani TIMING, uradnega meritelja rezultatov:

>> Rezultati L'Etape Slovenia, 4. 9. 2022

Osebne fotografije z dogodka

Vaše osebne fotografije iz L'Etape Slovenia so na voljo na spletnem mestu:

>> FinisherPix

Menjava dresov zaradi neustrezne velikosti

Vsi tisti kolesarji, ki ste prejeli dres v naročeni velikosti in vam je le-ta neustrezna, prosimo, da dresa ne uporabljate in ga pustite z etiketo ter v originalni embalaži. Menjavo bomo omogočili čim prej mogoče, ko prejmemo ustrezno količino dresov v velikostih, skladno s tabelo o velikosti proizvajalca Ale. Izziv je nastal na strani proizvajalca, za kar se tudi v njihovem imenu iskreno opravičujemo. Vse, ki bi si menjavo želeli, bomo le-to omogočili ob izpolnjevanju pogoja. O možnosti menjave vas obvestimo takoj, ko bo le-ta mogoča. Iskrena hvala za potrpežljivost in razumevanje.

Hvala tudi vsem partnerjem L'Etape Slovenia. Se vidimo naslednje leto. Rezervirajte si prvi vikend v septembru 2023!