Go back
Ambassadors

Epska zmaga Mateja Mohoriča podaljšuje veljavnost kode TOUR

Iskrene čestitke vrhunskemu kolesarskemu asu Mateju Mohoriču, ambasadorju L'Etape Slovenia, za epsko zmago na 19. etapi dirke po Franciji.

Zmaga Mateja Mohoriča na 19. etapi dirke po Franciji za ekipo Bahrain Victorious na 173 km dolgi trasi Moiranes en Montagne–Poligny je epski dosežek našega ambasadorja. Njegova, že 3. etapna zmaga mednarodno najodmevnejše kolesarske prireditve Tour de France, ki je letos doživela že 110. izvedbo, je izjemen uspeh slovenskega kolesarstva. Iskreno čestitamo!

Podaljšujemo veljavnost kode TOUR do 31. julija 2023

Slavimo skupaj! Podaljšujemo veljavnost kode TOUR do 31. julija 2023 za prijavo na krajšo, 70 km ali daljšo, 138 km dolgo preizkušnjo L'Etape Slovenia by Tour de France, ki bo v nedeljo, 3. 9. 2023.

Ne odlašajte, saj je to odlična priložnost, da tudi sami okusite slast cestnega kolesarstva v živo, na lastni koži in se prelevite v profesionalnega kolesarja. Mi vas vidimo tako in zagotovili bomo vse, da se boste kot junaki dirke po Franciji počutili tudi vi.

In ja – to je tudi – verjetno edina priložnost, da boste po zaprtih cestah kolesarili skupaj z Matejem Mohoričem. Morda v njegovem zavetrju in bo vaš pomočnik, morda tik pred njim in boste vi njegov izzivalec … Morda pa tudi vaju na ciljni črti loči foto finish. Občutek vznesenosti in osebne zmage na cilju zagotovljen.

Ne odlašajte s prijavo in se pridružite mednarodni karavani kolesarjev L'Etape Slovenia

Izkoristite promocijsko kodo TOUR za nižjo prijavnino na nedeljsko preizkušnjo L'Etape Slovenia by Tour de France do 31. 7. 2023. Namesto 99,99 EUR je startnina le 89,99 EUR.

Ženske kolesarke – toplo dobrodošle!

Za vas je prijavnina le 79,99 EUR celotno prijavno obdobje. Vseeno ne odlašajte, saj prijave zapremo 20. 8 2023.

>> PRIJAVI SE s kodo TOUR za 89,99 EUR

Lansko leto mi je bil najljubši del trase – verjetno tudi večini udeležencem – ravno vzpon na Podblico. Tu so vaščani pričarali res identično vzdušje, kot če bi bili na dirki po Franciji (Matej Mohorič)

Video izjava: Matej Mohorič

Oglej si video izjavo Mateja Mohoriča o nepozabnem doživetju na premierni izvedbi L'Etape Slovenia.