Go back
Ambassadors

Video utrinek: Nagrajenci preživeli dan z Matejem Mohoričem

Kolesarsko obarvano druženje izžrebancev z vedno nasmejanim Matejem Mohoričem, ambasadorjem L'Etape Slovenia.

Prijetne temperature lepega sobotnega dne so pripravile izjemno kuliso za našo – sedaj že tradicionalno vožnjo s šampionom Matejem Mohoričem, rezervirano za izžrebane nagrajence in nekaj vabljenih gostov. Večinoma deževno majsko vreme je končno postreglo s sončno soboto, ko smo lahko organizirali kolesarsko obarvano druženje izžrebancev z vedno nasmejanim Matejem Mohoričem, ambasadorjem L'Etape Slovenia.

 

Z žrebom osrečili nagrajence

Z žrebom smo osrečili nagrajence, ki so se v zgodnjem prijavnem obdobju registrirali na 80 km ali 145 km dolgo nedeljsko preizkušnjo L'Etape Slovenia by Tour de France, ki bo potekala 8. 9. 2024 s startom in ciljem v Kranju.

Z zbirnim mestom na sedežu Kolesarskega kluba Kranj je kolesarska avantura vodila po delu daljše trase L'Etape Slovenia skozi razpotegnjeno idilično vas Besnica do vasi Njivice, od tam pa še skozi Matejevo Podblico, kjer je vzdušje na septembrskem spektaklu najbolj vroče, do vrha idiličnega vzpona na Jamnik.

Da pa bi pričarali kar se da pravo kolesarsko doživetje, je bilo za varnost tudi tokrat dobro poskrbljeno. Zahvala gre Kolesarskemu klubu Kranj, ki je zagotovil tehnično pomoč in spremno vozilo, partner VitalGo pa je vsem udeležencem zagotovil vrečko dobrot, ki jih bodo lahko kolesarji uporabili za svoje nadaljnje kolesarske avanture.

Sledilo je obvezno fotografiranje na vrhu Jamnika ter spust po isti poti v dolino in povratek na zbirno mesto. Udeleženci, ki so ob prijavnini naročili tudi letošnji kolesarski dres L'Etape Slovenia v prevladujoči rumeni barvi, barvi zmagovalcev, so ga že prejeli.

Sobotno kolesarjenje, na katerem je bilo druženje v prvem planu, je tako minilo v sproščeni vožnji, osvajanju tehnike in spoznavanju L'Etapovcev. Vse to smo ujeli tudi v kratek reportažni video. Vabljeni k ogledu!

Hvala vsem že prijavljenim kolesarjem in nagrajencem za zaupanje. Zahvala gre tudi partnerjem za izvedbo tovrstnih doživetij. 

Dobrodošli vsi kolesarji prijavite se in doživite nepozabno kolesarsko izkušnjo s pridihom dirke po Franciji! Ugodnejša startnina le še do konca maja 2024; možnost sočasnega naročila kolesarskega dresa pa le še do 30. 6. 2024. >> Več o dresu in prijava

>> Video: Trening z Matejem Mohoričem, maj 2024