Go back
Bootcamp

Pestro sobotno kolesarsko druženje na gradu Khislstein

Sobota, 23. 7. 2022: Premierni osebni prevzem kolesarskega dresa in ogled kronometra Dirke po Franciji

V soboto, 23. 7. 2022, smo bili priča prav posebnemu dogodku, ki se je odvil v Letnem gledališču Khislstein v Kranju. S pomočjo Zavoda za turizem in kulturo – Visit Kranj smo organizirali ogled zadnjega kronometra Dirke po Franciji, kjer so obiskovalci spremljali odločilne trenutke neizprosnega boja za rumeno majico. Z bučnim navijanjem smo spodbujali naše fante k čim boljšim rezultatom, ki so ponovno vrhunski!.

Premierna priložnost osebnega prevzema kolesarskega dresa L'Etape Slovenia

Dogodek je bil poseben še z druge plati. Sobota je bila namreč tudi premierna priložnost osebnega prevzema kolesarskega dresa Ale, ki ga prejmejo vsi prijavljeni kolesarji na daljšo ali krajšo traso septembrske krstne izvedbe L'Etape Slovenia.

Prav tako so bili predstavljeni ostali artikli kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia: od kolesarskih hlač, dolgega dresa, rokavčkov, nogavic, brezrokavnikov do bidonov in nahrbtnika. Celotna kolekcija v unikatni podobi L'Etape Slovenia bo kmalu na voljo tudi za nakup, o čemer obvestimo pravočasno.

Kot se za tak dogodek spodobi, je vsakogar, ki je prevzel zgornji del kolesarskega dresa, v objektiv ujel profesionalni fotograf. Kot prave zvezde, no, saj za nas ste zvezde vse večje kolesarske družine L'Etape Slovenia. Le naprej, peloton! Gremo na kolo!

Veliko zanimanja so tudi na tokratnem dogodku požela športna kolesarska očala, znamke Apres Outdoor in športna prehrana Crown nutrition. Dve športni znamki, ki sta partnerja L'Etape Slovenia. Union pa je med vse udeležence razdelil Radler Iso 0.0, ki je bila prava osvežitev ob gledanju prenosa.

Generali je predstavil svoje kolesarsko zavarovanje, pod Garminovim šotorom pa so obiskovalci lahko preizkusili Tacx Neo trenažer in s tem dobili vstop za sodelovanje v Hervisovi nagradni igri, ki poteka na vseh naših spremljevalnih dogodkih. Za kratkočasenje najmljaše pa kot vselej poskrbi Gorenjska banka.

Kot češnja na torti pa smo vsem udeležencem omogočili še nakup podpisane knjige MOHOpedija. Knjiga o nedokončani biografiji in vpogledu v kolesarsko življenje vrhunskega kolesarja in ambasadorja L'Etape Slovenia Mateja Mohoriča, ki je nastala izpod peresa Uroša Buha. 

>> Knjigo je moč kupiti TUKAJ

Ob koncu dogodka je sledila še nepogrešljiva nagradna igra, s katero so bili obdarjeni prav vsi udeleženci, ki so ostali do konca prireditve in vseskozi zvesto navijali za vrhunske nastope kolesarjev na Tour de France.

Na ogled kronometra je prišlo več kot 100 obiskovalcev, ki so stiskali pesti za naše fante. Kolesarski dres pa je prišlo prevzeti 65 najzvestejših privržencev bližajoče se rekreativne kolesarske preizkušnje v rumenem slogu, stilu Dirke po Franciji. Vsi lahko odslej že trenirajo v prepoznavni podobi dresa.

Predčasni prevzem dresa za ostale udeležence bomo še organizirali. Vsekakor pa ga vsi prijavljeni in s plačano startnino – če ne prej, dobite na prevzemnem mestu skupaj s startno številko septembra. O podrobnostih vas obvestimo.

Foto: Žiga Zupan, Sportida.

Vabljeni k spremljanju naših objav na spletni strani in družbenih omrežjih. Če še niste, se prijavite na L'Etape Slovenia e-novice. Prijava na spletni strani, spodaj v nogi.