Go back
Race

L'Etape Slovenia 2024 Union Radler izziv: K0.0lesari na polno!

Si drzneš izzvati Mateja Mohoriča? Prijavi se na Union Radler 0.0 izziv in startaj kronometer v Jelenov klanec!

V okviru 2-dnevnega kolesarskega festivala L'Etape Slovenia by Tour de France letos v sodelovanju s partnerjem dogodka Union Radler 0.0 in našim ambasadorjem, vrhunskim kolesarskim asom Matejem Mohoričem, premierno razpisujemo atraktiven izziv K0.0lesari na polno!. Izziv bo potekal v Kranju, v soboto, 7. 9. 2024, v popoldanskem času (predvidoma ob 18. uri). Brezplačna prijava, omejeno na 150 kolesark in kolesarjev!

Butični izziv za 150 udeležencev

Atraktivnega izziva se bo lahko udeležilo le 150 kolesark in kolesarjev; ki si želijo okusiti novo dimenzijo kolesarjenja: individualen start na 30 sek, glasno spodbujanje navijačev ob trasi in ciljna črta na vrhu vzpona.

Okusi kronometer in se s časom postavi ob bok šampionu Mateju Mohoriču.

Bodi drugačen, bodi UNION-astičen!

Vseh 150 izzivalk in izzivalcev, ki se boste prijavili na Unionov Radler 0.0 izziv K0.0lesari na polno!, boste prejeli zgornji del kolesarskega dresa v unikatni podobi, nalašč ukrojen po meri izziva. Tudi tokrat združujemo moči s kreativnim birojem proizvajalca Alé, zato obvezno, preden začnete izpolnjevati prijavo na izziv, preverite, katera številka dresa je za vas prava. Tabela velikosti je dostopna na spodnji povezavi.

>> Tabela velikosti – zgornji del kolesarskega dresa Alé

Jelenov klanec – morda tvoj kultni vzpon

Start bo individualen in bo potekal na 30 sek na vrhu vzpona. Vsakdo se bo spustil po klancu z nadzorovano hitrostjo, saj se čas spusta ne meri in ne šteje za končni doseženi čas. Svetujemo skrajno previdnost pri spustu. Časomerilci se bodo sprožili le na tvojem vzponu na Jelenov klanec – torej cca. 500 m vzpona in 29 m višinske razlike.

>> Trasa Jelenov klanec – izziv K0.0lesari na polno!

Kdo se lahko udeleži izziva?

Izziva se lahko udeležijo vse polnoletne osebe (starost na dan dogodka, t. j. 7. 9. 2024 ob 00:00:01 mora biti dopolnjenih 18 let), ki niso profesionalni kolesarji. Sodelovanje v izzivu poteka na lastno odgovornost. Udeležence vseh preizkušenj v okviru L'Etape Slovenia spodbujam k zagotavljanju varnosti sebe in drugih udeležencev, spoštovanje cestno-prometnih predpisov in upoštevanje soudeležencev v prometu. V ta namen smo pripravili smernice športnega bontona.

Si upaš? Prijavi se čim prej in si zagotovi mesto med 150. izzivalci

Izpolni prijavnico na izziv K0.0lesari na polno!, ki bo potekal v soboto, 7. 9. 2024, na Jelenovem klancu v Kranju. Prijava je brezplačna, v poklon dobiš UNION-astičen dres proizvajalca Alé, ki je tvoj dress-code na izzivu. Ko si enkrat prijavljen, ni izgovorov. Tvoja udeležba je »must«. Pohiti s prijavo, sa je število mest omejeno na 150.

Na škrge, na boleče noge, da se ti »ketna sname«! Malo za šalo – pri izzivu gre predvsem za doživetje in zabavo! Bodite drzni, prijavite se!

Prijavna na izziv K0.0lesari na polno!