Go back
Stories

Continental, partner dogodka L'Etape Slovenia by Tour de France, vam ob nakupu pnevmatik podarja posebno ugodnost

Posebna ponudba velja za celoletne ali zimske pnevmatike znamke Continental, ki so kupljene med 1. 10. in 30. 11. 2022.

Jesen je obdobje v letu, ko se narava pripravlja na zimski počitek. In je tudi obdobje, ko je potrebno zamenjati obutev vašega jeklenega konjička. Ste svoj avto že pripravili na zimsko sezono? V kolikor ste že opravili nakup novih pnevmatik ali pa o tem razmišljate, vam Continental pripravlja prav posebno akcijo, ki velja do konca novembra 2022.

Continental podarja kupon v vrednosti 40 EUR

Ob nakupu Continentalovih pnevmatik in izpolnitvi obrazca na spodnji povezavi, vam Continental podarja kupon v vrednosti 40 EUR, ki ga lahko koristite ob prijavi na dogodek L'Etape Slovenia by Tour de France 2023, ki se bo odvil 3. septembra prihodnje leto.

Kako do ugodnosti?

  • Ob nakupu štirih pnevmatik znamke Continental* obiščite spletno mesto gripworld.si,
  • Izpolnite obrazec ter naložite račun, ki je potrdilo nakupa.

Zatem vam na elektronski naslov pošljemo potrdilo in poseben kupon v vrednosti 40 EUR (DDV vključen), ki ga lahko koristite ob prijavi na L'Etape Slovenia by Tour de France 2023.
 
*Posebna ponudba velja za celoletne ali zimske pnevmatike znamke Continental, ki so kupljene med 1. 10. in 30. 11. 2022.

Povezava do obrazca:

www.gripworld.si/letape-soca-outdoor-festival-promocija-2023

Pohitite in zagotovite najboljši oprijem svojemu avtu, ob tem pa izkoristite tudi ugodnost, s katero se lahko udeležite kolesarskega dogodka s pridihom francoske pentlje.