Go back
Stories

Garmin Edge 540 Solar

Uradni kolesarski računalnik L'Etape Slovenia by Tour de France je Garmin Edge 540 Solar. Naj vas varno vodi po krajši ali daljši trasi dirke.

Kolesarski računalnik Garmin Edge 540 Solar vas vodi po poteh napredka, novih zmag in vašega zadovoljstva. Prepustite se vrhunski tehnologiji, dolgotrajni vzdržljivosti, podpornim storitvam in natančni navigaciji.

Ključ je v povezljivosti

Vse se začne in konča v kolesarskem računalniku Edge 540. Računalnik spremlja vašo premagano razdaljo, hitrost, vzpon in vse ostale metrike. Na osrednjo bazo vaše aktivnosti, Edge 540, lahko povežete merilnik srčnega utripa HRM PRO Plus, pedala Rally, radarsko luč Varia Radar, športne ure Garmin in trenažer NEO 2T.

Dosegajte boljše rezultate dan za dnem s kolesarskim računalnikom Edge 540, ki je opremljen z gumbi za upravljanje ter ciljno usmerjenim in prilagodljivim vodenjem vadbe. Z enim polnjenjem baterija zdrži do 60 ur delovanja. Večpasovna tehnologija GNSS zagotavlja izjemno natančno delovanje. Garmin drži primat v navigaciji in to boste takoj opazili tudi na vašem računalniku. Številne funkcije za vaš napredek, podporo kolesarjenju, varnost, povezljivost, zemljevidi in navigacija so odlike računalnika Edge 540.

Izjemna prednost računalnika je v funkciji ClimPRO, kjer vam grafično prikaže naslednji vzpon, med vzpenjanjem pa si lahko ogledate preostali vzpon in naklon. Vzpon na Jamnik, kjer se v dolžini 4,25 km na povprečno 7,8% klancu dvignemo za 332 metra. Najboljši čas vzpenjanja ima Jaka Primožič, samo sekundo počasneje, 11:54 pa ima Matej Mohorič, ambasador L'Etape Slovenia by Tour de France. Kakšen čas boste pa vi zabeležili?

Pripravite se na naslednje izzive na podlagi ugotovitev ali je vaša vadba produktivna. Na podlagi aklimatizacije na vročino in nadmorsko višino si oglejte, kako se odziva vaše telo. Načrtujte vašo pot, spremljajte lokacijo ostalih s funkcijo GroupTrack in sledite do 50 kolesarjem. Edge vam bo pomagal poiskati najprimernejšo pot, saj izbira med najpogosteje uporabljenimi cestami. Garmin trener bo postal vaš trening partner in vas bo pripravil, da bo vaš izziv uspešno opravljen.

Varnost je na prvem mestu in naprava Garmin Edge 540 Solar je združljiva z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in s pametnimi lučmi Varia, s katerimi vidite in ste vidni. V primeru padca bo vaša naprava izvedla SOS klic. S funkcijo LiveTrack in z združitvijo s pametnim telefonom lahko vaši bližnji spremljajo vašo lokacijo.

>> Preverite Garmin Edge 540 Solar