Go back
Stories

Garmin kolesarski produkti – najboljše za kolesarje

Garmin sponzorira 20 profesionalnih kolesarskih ekip, na letošnjem Tour de France kar 8 ekip in drugo leto zapored tudi L'Etape Slovenia by Tour de France.

Še več, v zadnjih 10 letih so ekipe Jumbo-Visma, Ineos in Astana z Garmin izdelki osvojile krono Dirke po Franciji. Predstavljamo vam sklop Garmin kolesarskih izdelkov, ki vas bodo vodili, varovali in pripravili na najtežje preizkušnje. Verjetno najboljši kolesarski izdelki za pravo Tour de France izkušnjo. Preverite najnovejše Garmin kolesarske pripomočke.

Kolesarji potrebujejo zanesljivo tehnologijo

Kolesarji, tako tekmovalni kot rekreativni, potrebujejo zanesljivo tehnologijo. Profesionalne ekipe, sponzorirane s strani Garmina, uporabljajo naslednje Garmin izdelke: Forerunner ali Fenix multišport pametne ure, kolesarske računalnike Edge, trenažerje Tacx, radarske luči Varia, merilce moči Rally, pametno tehtnico Index S2.

Ključ je v povezljivosti. Danes lahko vaš kolesarski računalnik Garmin Edge povežete z merilnikom srčnega utripa HRM PRO Plus in merilcem moči Rally. Ko je v igri varnost, je Varia Radar vaša prva izbira, brez dvoma. Vašo težko izmerimo s tehntnico Index S2 in jo uparimo s podatki o starosti, srčnem utripu, hitrosti in moči pritiskanja na pedale. Vsi ti podatki se zbirajo in vam omogočajo vpogled v vaš trenažni proces. Aplikacija Garmin Connect je ekosistem, kjer se gradi vaša pripravljenost, lovijo rekordi in premaguje samega sebe. Tako lahko izboljšate vašo predstavo.

Dosegajte boljše rezultate dan za dnem s kolesarskim računalnikom Edge 540, ki je opremljen z gumbi za upravljanje ter ciljno usmerjenim in prilagodljivim vodenjem vadbe. Z enim polnjenjem baterija zdrži do 42 ur delovanja. Večpasovna tehnologija GNSS zagotavlja izjemno natančno delovanje. Številne funkcije za vaš napredek, podporo kolesarjenju, varnost, povezljivost, zemljevidi in navigacija so odlike računalnika Edge 540. Prav tako je na voljo model Edge 540 Solar, ki omogoča do 60 ur delujočo baterijo.

Ne glede na to, ali vadite v zaprtem prostoru ali na prostem, vam merilnik srčnega utripa na prsnem traku HRM-Pro Plus zagotavlja natančne podatke, ki jih potrebujete za premikanje meja in doseganje ciljev. Za menjavo baterije ne potrebujete orodja, je preprosta, a šele po enem letu. Ne nosite ure? Merilnik HRM-Pro Plus zajema korake, porabljene kalorije in minute intenzivnosti.

Varia radar RCT715 za spremljanje dogajanja za kolesom z zadnjo lučjo in kamero neprekinjeno snema vašo vožnjo. Poleg tega zazna vozila, ki se približujejo od zadaj in jih prikaže v združljivi napravi Garmin.

Družina merilnikov moči pedala Rally je preskušena do ekstremov. Merilnik zanesljivo izvaja merjenje moči, enostaven je za prenašanje med kolesi, združljiv je s kolesarskim računalnikom Edge, možno ga je sinhronizirati z vašimi programi. S pedali Rally prestavite izkušnjo kolesarjenja na višjo raven.

Trenažer Tacx NEO 2T Smart z izboljšano zasnovo in prenovljenimi sestavnimi deli zagotavlja pristnejše doživetje, več možnosti za analizo obratov pedalov in številne druge prednosti. Popolnoma mirno delovanje in popolnoma pristno doživetje so atributi trenažerja, ki mu zaupajo najboljši kolesarji. Trenažer simulira vožnjo po klancu navzdol, občutek vožnje po različnih voznih površinah, in brez skrbi, tudi klanec navzgor. S trenažerjem Neo 2T Smart vam zagotavljamo trening sprinta do 2.200 W in realen občutek klanca do 25%.

Premični plošči Tacx NEO po preprosti namestitvi zagotavljata premikanje pametnega trenažerja NEO, NEO 2 ali NEO 2T v več smeri, zato je vožnja nadvse realistična.

>> Preverite najnovejše Garmin kolesarske pripomočke