Go back
Stories

Gorenjska banka je partner L'Etape Slovenia

Gorenjska banka predstavlja finančne ugodnosti, ki jih ne gre zamuditi in vam zagotavlja, da vam bo stala ob strani pri vseh finančnih odločitvah.

Tudi pri najemu ugodnega stanovanjskega kredita. Zavedajo se, da je nakup, gradnja ali prenova hiše ali stanovanja eno bolj stresnih obdobji v življenju, zato si prizadevajo, da bi proces karseda olajšali s svojimi storitvami.

Kalkulator gradnje in prenove

Razvit v sodelovanju z izkušenimi gradbeniki vam kalkulator okvirnih stroškov gradnje ali prenove poda prvi občutek, o kakšni investiciji lahko razmišljajte.

Pridobite okvirni izračun

Vodiči o nakupu nepremičnin od A do Ž.

V treh strokovno pripravljenih vodičih preberite ključne in koristne informacije o stanovanjskem kreditu ter oblikovanju doma, da bo najugodneje vplival na počutje in razvoj vaših otrok.

Preglejte uporabne vsebine

Dnevi stanovanjskega kredita

Da bo proces od nakupa do vselitve v vašo bodočo nepremičnino še enostavnejši, ste vabljeni, da se nam aprila pridružite na dnevih stanovanjskega kredita. V sklopu njih bodo v 1. uri svoje znanje z vami delili strokovnjaki iz:

  • nepremičninske agencije,
  • arhitekturnega biroja ter
  • bančni strokovnjak iz Gorenjske banke.

Oddajte prijavo

Za piko na i pa se bodo naši bančni strokovnjaki z ugodnimi pogoji kreditiranja potrudili, da upoštevajo vaše želje in vam zagotovijo eno boljših ponudb na trgu.

Dogovorite se za sestanek

Lep pozdrav, vaša Gorenjska banka