Go back
Stories

Kolesar in Duracell Optimum zdrži dlje

Za vsakega kolesarja smo pripravili brezplačen paket moči: bidon Duracell Zdrži dlje in kofeinski gel Crown, da boste poleteli čez vse višinske metre na L'Etape Slovenia.

L'Etape Slovenia je čisto pravi preizkus vzdržljivosti. Slovensko borbeno srce zdrži dlje. Simbol vaše vztrajnosti se vzporedno kaže v najnovejši bateriji Duracell Optimum, ki z revolucionarno turbinsko tehnologijo prekaša najmočnejše baterije na trgu. Za vsakega kolesarja smo pripravili paket moči: bidon Duracell Zdrži dlje in kofeinski gel Crown, da boste poleteli čez vse vztrajne vzpone. Poglejte v vrečko ob izdaji štartne številke ali se na dogodku oglasite na stojnici Crown.

Do 30x daljša vzdržljivost

Za ekstremno dodatno moč in do 30x daljšo vzdržljivost je Duracell Optimum prava izbira. Na grafu spodaj si lahko ogledate jasno primerjavo delovanja baterije Duracell Optimum in dosedanje najboljše baterije Duracell Ultra. Z novo baterijo Duracell Optimim boste ustvarili 90% manj odpadkov, saj zdrži toliko, kot 10 običajnih ogljikovo – cinkovih baterij. Baterije so pakirane v okolju prijazno embalažo, brez plastike, saj je narejena 100% iz papirja.

Nagradna igra

Sodeluj v nagradni igri »Uživaj optimalno!« vse do 30. 9. 2022! Glavna nagrada je Samsung Galaxy S22 Ultra, vsak teden pa podelimo 10x vodoodporno torbo Duracell. Baterije Duracell Optimum z novo inovativno tehnologijo nudijo kar 30x daljše življenje vsake baterije in dodaten sunek moči, ki poganja tudi najbolj zahtevne naprave.

Shranite račun nakupa vsaj enih baterij Duracell in sodelujte v nagradni igri. Sodelujete lahko z vsakim računom nakupa, opravljenega do 30. 9. 2022. Preverite tudi možnost sodelovanja brez računa.

>> Povezava do nagradne igre