Go back
n/a

L'Etape Slovenia in Vitalgo.si krepita sodelovanje

Izdelki iz kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia po znižanih cenah - količine so omejene!

Kolekcija L'Etape Slovenia se je izkazala za pravi hit, ki v prepoznavni rumeno-črni barvni kombinaciji Tour de France kolesarje na cesti povezuje v veliko družino. Če ste možnost nakupa zamudili, je sedaj pravi čas. V sodelovanju z našim partnerjem Vitalgo.si iz Kranja je odslej možno kupiti celotno kolesarsko kolekcijo v njihovi spletni trgovini po vročih, znižanih cenah. Nakup, način plačila in dostava se izvede v skladu s pogoji nakupa, ki so navedeni na spletni strani Vitalgo.si

Vitalgo.si - vrhunski prehranski izdelki za športnike in vsakogar

Naš partner Vitalgo.si je uveljavljen na področju vrhunskih prehranskih izdelkov za športnike in vsakodnevno uporabo vsakogar. Verjetno pa ste že okusili linijo izdelkov Crown nutrition, ki vam je septembra pomagala na sami dirki L'Etape Slovenia, da ste napolnili svoje energijske zaloge ter ste čim hitreje prečkali ciljno črto.

Ob krepitvi partnerstva smo se odločili, da izdelke kolekcije L'Etape Slovenia ponudimo po atraktivnih cenah: vsi so znižani za vsaj 30 %, pri določenih izdelkih pa ob nakupu brezplačno prejmete še promocijski paket Crown nutrition izdelkov, ki vam bodo gotovo prišli prav pri naslednjih kolesarskih avanturah. 

V spletni trgovini našega partnerja so na voljo izdelki kolekcije L'Etape Slovenia:

>> KLIK KLIK NA OGELD PONUDBE IN NAKUP

Pohitite z ugodnim nakupom, saj so količine omejene. Kolesarska sezona se nezadržno približuje!