Go back
Stories

Muc-Off uradno čistilo in mazivo L'Etape Slovenia

Vzdrževanje kolesa je osnovno načelo za varno in sproščeno vožnjo.

V zbirki izdelkov Muc-Off najdete profesionalna, učinkovita in naravi prijazna čistila za kolo in vašo verigo. Del kolesarjenja je tudi zaščita kolesa in verige. Izberite prava sredstva, da bo vožnja varna, kolo pa delovalo brezhibno. L'Etape Slovenia prisega na Muc-Off.

Čistilo za kolo Muc-Off

Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner je legendarno čistilo, ki v svojem razredu nima konkurence. Njegova sestava temelji na revolucionarji tehnologiji nano delcev, ki umazanijo razbijejo na mikroskopsko majhno raven, kar daje čistilu izjemno učinkovitost. Spopade se lahko s še tako trdovratno umazanijo in zasušenimi madeži. Čistilo Nano Tech Bike Cleaner je prijazno do okolja, kolesa in uporabnika. Je biološko razgradljivo, brez nevarnih kislin, kemikalij in topil.

Klikni na navodila za uporabo.

Čistilo brez vode Muc-Off

Zaradi letošnje suše je potrebno biti pri uporabi vode še posebej racionalen. Čisto kolo imate lahko celo brez uporabe vode – zahvaljujoč Muc-Offovim izdelkom linije Waterless wash.  

Preverite, kako lahko očistite kolo v stanovanju na spodnji povezavi.

Mazivo za verigo Muc-Off C3DRY Ceramic

Za vašo verigo je treba skrbeti ves čas, še posebej pa v vročih dneh. Na L'Etape Slovenia boste prevozili veliko kilometrov, zato poskrbite, da izberete pravo mazivo – Muc-off ima za vroče razmere na voljo Muc-Off C3 Ceramic Dry Lube. Kolo je tako hitro, kot je hitra veriga. Veriga pa je hitra, ko je čista in s pravilnim mazivom zaščitena.

Trpežno mazivo Muc-Of Wet Chain Lube je izjemno trpežno mazivo za verigo, posebej zasnovano za dolge razdalje v mokrih in blatnih pogojih.  

Sprej za krpanje Muc-Off B.A.M.

Nihče nima rad predrte pnevmatike, toda brez skrbi, Muc-Off redno skrbi za to, da se lažje spopadate tudi z manj prijetnimi situacijami. B. A. M. je njihov izdelek, ki vam v primeru poškodbe hitro »zamaši« problem; pa če vozite tubeless ali imate znotraj pnevmatike zračnico.

Kit za popravilo Muc-Off tubeless

Luknja? Ni problema. Vožnja po brezpotjih prinaša tudi »veselje« s predrtimi pnevmatikami, zato je nanje dobro biti pripravljen. Ena od rešitev za na pot je Muc-Offov »Puncture Plug Repair kit«.

Čistilo za verigo Muc-Off HP quick dry

Muc-offove rešitve so enostavne in učinkovite. Se je na vašem pogonskem sklopu nabrala umazanija? Njihov izdelek High Pressure Quick Drying Degreaser z njo opravi v nekaj sekundah. Omogoča čiščenje olja, maščobe in umazanije, ne da bi ti ga bilo treba izpirati.