Go back
Stories

Najnovejši Garmin kolesarski produkti

Verjetno najboljši kolesarski izdelki za pravo Tour de France izkušnjo. Zaupajo jim številne kolesarske ekipe v profesionalnem pelotonu.

Sporočilo partnerja

Ključ je v povezljivosti. Danes lahko vaš kolesarski računalnik Garmin Edge povežete z merilnikom srčnega utripa HRM PRO Plus in merilcem moči Rally. Vsi ti podatki se zbirajo in vam omogočajo vpogled v vaš trenažni proces. Tako lahko izboljšate vašo predstavo. Ko je v igri varnost, je Varia Radar vaša prva izbira, brez dvoma.

Nepogrešljiva kolesarska tehnologija

Sporočilo partnerja

Tako tekmovalni kot popotniški kolesarji potrebujejo tehnologijo, na katero se lahko zanesejo. Ponujamo vam kolesarske računalnike z GPS-om, navigacijo zavoj za zavojem, načrtovanje poti, ki je prilagojeno za kolo, dodatno opremo za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem in še veliko več. Pridobite podrobne podatke o svoji zmogljivosti ali načrtujte svojo naslednjo vožnjo. Vse je mogoče.

Z vrhunskim kolesarskim računalnikom GPS, ki se polni s sončno energijo in na katerega se lahko zanesete v ključnih trenutkih, ne boste nikoli nehali kolesariti. Kolesarski računalnik Edge 1040 Solar je pripravljen za kakršno koli vožnjo – od vožnje po odročnih makadamskih poteh do nepozabnih vzponov. Polnjenje s sončno energijo podaljša avtonomijo baterije in zagotovi do 45 ur delovanja ob zahtevnejši uporabi in do 100 ur delovanja v načinu varčevanja z baterijo. Goste drevesne krošnje in ozke ulice ne zmedejo natančnega večpasovnega sprejemnika GNSS.

Ne glede na to, ali vadite v zaprtem prostoru ali na prostem, vam merilnik srčnega utripa na prsnem traku HRM-Pro Plus zagotavlja natančne podatke, ki jih potrebujete za premikanje meja in doseganje ciljev. Za menjavo baterije ne potrebujete orodja, je preprosta, a šele po enem letu. Ne nosite ure? Merilnik HRM-Pro Plus zajema korake, porabljene kalorije in minute intenzivnosti.

Varia radar RCT715 za spremljanje dogajanja za kolesom z zadnjo lučjo in kamero neprekinjeno snema vašo vožnjo. Poleg tega zazna vozila, ki se približujejo od zadaj in jih prikaže v združljivi napravi Garmin.

Trenažer Tacx NEO 2T Smart z izboljšano zasnovo in prenovljenimi sestavnimi deli zagotavlja pristnejše doživetje, več možnosti za analizo obratov pedalov in številne druge prednosti. Popolnoma mirno delovanje in popolnoma pristno doživetje so atributi trenažerja, ki mu zaupajo najboljši kolesarji. Trenažer simulira vožnjo po klancu navzdol, občutek vožnje po različnih voznih površinah, in brez skrbi, tudi klanec navzgor. S trenažerjem Neo 2T Smart vam zagotavljamo trening sprinta do 2.200 W in realen občutek klanca do 25 %.

Premični plošči Tacx NEO po preprosti namestitvi zagotavljata premikanje pametnega trenažerja NEO, NEO 2 ali NEO 2T v več smeri, zato je vožnja nadvse realistična.

Preverite najnovejše Garmin kolesarske pripomočke.