Go back
Stories

Skupina Elektro Gorenjska novi partner L'Etape Slovenia

L'Etape Slovenia bogatejša za novo partnerstvo – Skupina Elektro Gorenjska.

Skupina Elektro Gorenjska je letos prepoznala dodano vrednost 2-dnevnega kolesarskega festivala, ki združuje vse generacije in spodbuja aktiven način preživljanja prostega časa, in se odvija v okolju, kjer deluje. S tem se pridružuje vse večji družini partnerjev, s pomočjo katerih lahko načrtujemo še atraktivnejšo in programsko bogatejšo 3. izvedbo dogodka L'Etape Slovenia by Tour de France.

Zanesljiva, kakovostna in konkurenčna oskrba z energijo

Skupino Elektro Gorenjska tvorita Elektro Gorenjska, podjetje za distribucijo električne energije in Gorenjske elektrarne, podjetje za proizvodnjo električne energije. Skupna naloga podjetij pa je uporabnikom zagotoviti zanesljivo, kakovostno in konkurenčno oskrbo z električno energijo, pri čemer veliko skrb namenjajo strateškemu razvoju na trajnosten način in vsakodnevni operativni odličnosti, kar omogoča stabilno oskrbo z električno energijo.

Prepoznana dodana vrednost partnerstva pri organizaciji dogodka L'Etape Slovenia v duhu Dirke po Franciji je veliko priznanje tudi za nas, organizatorje. S skupnimi prizadevanji lažje uresničujemo prefinjeno kolesarsko izkušnjo v velikem slogu Tour de France, a na avtentičen, slovenski način.

Vabljeni na dogodek. Prijave za nedeljski preizkušnji so odprte.