Go back
Stories

Tosidos poklanja 100 parov nogavic novoprijavljenim

Novo prijavljenim od danes dalje, 20. 3. 2024, Tosidos, uradni partner L'Etape Slovenia, poklanja 100 parov nogavic.

Z marcem se partnerska družina L'Etape Slovenia by Tour de France širi, saj je uradni partner prireditve postalo podjetje za gradbeni inženiring in izvedbo Tosidos. Njihovi projekti bogatijo prostor, zgradili ali prenovili so številne markantne zgradbe v Sloveniji, ter so dejavni na področju razvoja nepremičnin za trg.

Poklanjamo 100 parov nogavic

Vsem, ki se boste od danes dalje, 20. 3. 2024, prijavili na legendarno izkušnjo L'Etape Slovenia, bomo podarili kolesarske nogavice. Edinstven dizajn v omejeni količini. Le 100 parov v poklon partnerstvu Tosidos + L'Etape Slovenia. Nogavice prejme 100 od danes dalje novo prijavljenih (s plačano prijavnino) na daljšo ali krajšo nedeljsko preizkušnjo.

Vrhunsko izkušnjo zagotavljamo skupaj s partnerji

Ključno za izvedbe dogodka na vrhunski ravni je razvejana mreža dobrih partnerstev, zato smo še posebej veseli vsakogar, ki prepozna dodano vrednost rekreativne prireditve v duhu Dirke po Franciji.  Ekipa Tosidos ni novinka v športu, saj že vrsto let podpira tudi vrhunske slovenske športnike v teku na smučeh, z našim partnerstvom pa dodatno spodbuja tudi svojo ekipo zaposlenih k aktivnejšemu načinu preživljanja prostega časa.

Naj zaključimo s sloganom ekipe TOSIDOS: »Grádi življenje. Žívi življenje.«

>> Prijavi se na L'Etape Slovenia