Go back
Stories

Vaša rešitev na cilju: pijače blagovne znamke OSHEE ter Green Cola

Številnim partnerjem, ki sodelujejo z našo dirko, se je pridružilo tudi lokalno podjetje ARC iz Kranja, na kar smo še posebej ponosni.

Številnim partnerjem, ki sodelujejo z našo dirko, se je pridružilo tudi lokalno podjetje ARC iz Kranja, na kar smo še posebej ponosni. Novopečeni partner ima v svojem asortimentu tudi  blagovne znamke OSHEE, Active 02 ter Green Coli. Vse tri pijače boste lahko v sklopu L'Etape Slovenia preizkusili na prireditvenem prostoru. Green Cola pa bo vse udeležence nedeljske preizkušnje že čakala tudi v uradni darilni vrečki.

Arc pokrovitelj ciljne okrepne postaje

Podjetje Arc bo tudi pokrovitelj ciljne okrepne postaje na nedeljski preizkušnji, kjer bo vse kolesarje pričakala voda OSHEE Vitamin z dodanim magnezijem ter voda Active 02 različnih okusov. Na stojnici OSHEE in Green Cole pa boste pred in po nastopu lahko preizkusili tudi druge njihove izdelke oz. pijače.

Človeško telo namreč med dolgotrajno vadbo izgubi večje količine tekočin. Pomanjkanje virov tekočine in izguba vode v telesu vplivajo na telesno pripravljenost, kar vodi k zmanjšanju učinkovitosti vadbe. Rešitev so OSHEE izotoniki, ki zaradi dodanih elektrolitov in vitaminov omogočajo hitrejšo hidracijo.

Green Cola je osvežilna naravna gazirana pijača z nizko vsebnostjo sladkorja in sladilom iz stevie. Kofein v pijači je pridobljen na naraven način iz ekstrakta zelenih kavnih zrn, okus pa ji dajejo naravne arome. Preizkusili jo boste lahko tako na dogodku, vzorec pa vse udeležence nedeljske preizkušnje čaka tudi v darilni vrečki.