Go back
Ambassadors

10 izžrebanih nagrajencev na trening z Matejem Mohoričem

V zgodnjem prijavnem obdobju smo vsem predprijavljenim navdušenim kolesarjem obljubili možnost potegovanja za nagrado: trening z Matejem Mohoričem, našim ambasadorjem in vrhunskim kolesarjem.

Vsi predprijavljeni, ki so pohiteli s pravočasno prijavo takoj po odprtju prijav na premierno izvedbo L'Etape Slovenia, so bili vključeni v žreb za zapolnitev 10 mest.

Vrhunska kolesarska izkušnja, druženje z Matejem Mohoričem in tkanje vezi

... z delčkom kolesarske družine L'Etape Slovenia se tako obeta 10. srečnim izžrebancem. Trening s šampionom bo potekal predvidoma v Kranju in njegovi okolici, najverjetneje po delu uradne trase L'Etape Slovenia, da si boste skupaj lahko ogledali tehnične detajle, spoznali profesionalne kolesarske trike in »špičili« formo za septembrsko preizkušnjo.

In kdo so srečnici in srečneži?

  1. Aleš MEDVED, Grosuplje
  2. Matej KOŠAK, Ljubljana
  3. Tadej ALEŠ, Olševek
  4. Matejka MEŠKO, Škofljica
  5. Gašper KOREN, Kobarid
  6. Matej ŠAVS, Kranj
  7. Marko TURČIN, Maribor
  8. Benjamin REBERNIK, Novo mesto
  9. Egon BANDELJ, Škofije
  10. Živa ČARE, Ljubljana.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Kdaj in kje točno bo potekal trening, bodo vsi nagrajenci obveščeni. Predvidoma v aprilu oz. maju, odvisno od ambasadorjevega koledarja, pa tudi od vremenskih pogojev.

Vsi, ki še oklevate s prijavo – NIKAR!

Prijavite se še danes, sej ne gre zamuditi edinstvene izkušnje L'Etape Slovenia. Le še danes, 31. 3. 2022, cena prijave z vključenim zgornjim delom kolesarskega dresa 109,99 EUR. >> Več o cenah