Go back
Ambassadors

Sobotno kolesarsko druženje z Matejem Mohoričem

Izžrebali smo 12 nagrajencev, ki bodo kolesarili po delu trase L'Etape Slovenia z Matejem Mohoričem v soboto, 20. maja 2023

V zgodnjem prijavnem obdobju ste se vsi prijavljeni na krajšo, 70 km ali daljšo, 138 km dolgo nedeljsko traso 2. izvedbe I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France potegovali za nagrado: kolesarsko druženje z Matejem Mohoričem, našim ambasadorjem in vrhunskim kolesarjem.

V žrebu sodelovali vsi prijavljeni v zgodnjem obdobju

V žreb ste bili vključeni vsi, ki ste se prijavili na izbrano traso in plačali startnino do vključno 30. 4. 2023. Sreča je bila naklonjena dvanajstim kolesarjem, seznam objavljamo spodaj:

  1. Jurij ROŽANEC, Slovenija
  2. Tina SERKO, Slovenija
  3. Uroš PETRIČ, Slovenija
  4. Aleš MAJSTER, Slovenija
  5. Violeta JAGODIC, Slovenija
  6. Primož PETEK, Slovenija
  7. Mirko ČEHULIĆ, Hrvaška
  8. Jan ZAVRL, Slovenija
  9. Aida KAJAN, Slovenija
  10. Janez PFEIFER, Slovenija
  11. Jaka KLEMENČIČ, Slovenija
  12. Christoph TRUPPE, Avstrija.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

O podrobnostih izvedbe kolesarskega druženja boste vsi izžrebani nagrajenci obveščeni po e-pošti, zato budno spremljajte vaš e-nabiralnik. V kolikor ste srečni izžrebanec, pa e-pošte niste prejeli, pišite na e-naslov: info@letape.si.

Vrhunska kolesarska izkušnja, druženje z Matejem Mohoričem in tkanje vezi z delčkom kolesarske družine L'Etape Slovenia, se tako obeta dvanajstim srečnežem v soboto, 20. 5. 2023. Trening s šampionom bo potekal v Kranju in njegovi okolici, pot bo zapeljala po delu uradne trase L'Etape Slovenia, da si boste skupaj lahko ogledali tehnične detajle, spoznali profesionalne kolesarske trike in »špičili« formo za septembrsko preizkušnjo.