Go back
Ambassadors

Trening nagrajencev z Matejem Mohoričem

10 nagrajencev treniralo z ambasadorjem L'Etape Slovenia

L'Etape Slovenia bo 4. septembra 2022 zagotovo doživetje za vse udeležence, ki se bodo podali na traso kot tudi za vse navijače ob njej. S pomočjo glavnega partnerja dogodka Generali smo nagrajencem nagradne igre, ki so pohiteli s prijavo v predprijavnem obdobju, pripravili prav posebno doživetje.

Ko te na Jamnik priganja lev

Ne, nismo jih peljali v zabaviščni park na vlak smrti, niti jim nismo omogočili skok s padalom. Smo jim pa omogočili, da jih je na Jamnik lovil lev.

Kaj boste rekli?

Ne skrbite, ni bil pravi lev, ampak samo Generali maskota, ki jih je vzpodbujala čez celotno traso.

Omogočili pa smo jim še nekaj bolj posebnega. Omogočili smo jim, da trenirajo z nekom, ki je že stal na najvišji stopnički ob zaključku etape Tour de France.

Trening z ambasadorjem L'Etape Slovenia in slovenskim državnim prvakom Matejem Mohoričem. Nagrajenci so skupaj z Matejem v prijetnem in sproščenem vzdušju prevozili del daljše septembrske trase do vrha Jamnika in nazaj do Kranja. In tako tudi videli, kaj jih čaka septembra. Matej pa jih je kot pravi šampion ves čas vožnje vzpodbujal in jim delil nasvete. Na vrhu je seveda sledila še obvezna skupinska fotografija.

Kot vsak zmagovalec slovite francoske pentlje so tudi naši nagrajenci na koncu dobil plišastega levčka.

Za vso podporo pri izvedbi se zahvaljujemo tudi Kolesarskemu klubu Kranj, ki je nam je nesebično priskočil na pomoč pri zagotavljanju varnosti in spremstva.

Če še niste prijavljeni na septembrski spektakel, nikar ne oklevajte. Kolesarska preizkušnja na daljšo ali krajšo traso v nedeljo, 4. septembra 2022, bo priložnost, da tudi vi podoživite rumeni utrip.

Foto: Matic Klanšek, Sportida.