Go back
Ambassadors

Z zgodnjo prijavo na L'Etape Slovenia do druženja z Mohoričem

Prijavi se do 30. 4. 2023 in morda bo ravno tebi žreb naklonjen za kolesarski trening z Matejem Mohoričem

Matej Mohorič, kolesarski as Ekipe Bahrain Victorious, je tudi letos ambasador I Feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France. Njegova osebnost nas navdihuje, njegovo kolesarsko znanje in tehnična podkovanost, podkrepljena z zakoni fizike pa v svetu kolesarstva nepogrešljiva. Kolesarska ikona, živa enciklopedija, MOHOpedia. To je naš ambasador.

Vaš ambasador, draga kolesarska karavana L'Etape Slovenia! Zato – če še niste in oklevate, če bo vaša forma na dovolj visoki ravni – sprejmite odločitev. Prijavite se najkasneje do 30. 4. 2023, saj se z zgodnjo prijavo, ki je mimogrede tudi cenovno najugodnejša, avtomatično uvrstite v nagradni žreb.

Maja bomo izžrebali 10 srečnežev

Maja bomo izžrebali 10 srečnežev, ki se bodo udeležili kolesarskega druženja z Matejem Mohoričem. Na kolesu, ob kramljanju, lahkoten vzpon skozi rodno vas Podblico na Jamnik, ki je 2. gorski cilj na daljši kolesarski preizkušnji L'Etape Slovenia, 138 km dolgi trasi. Predvsem pa Jamnik z edinstveno lego, umeščenostjo pod zavetje Jelovice, navdušuje s čudovitimi razgledi po celotni Gorenjski, ki jo od tu gledaš kot na dlani, hkrati pa se spogleduješ s Karavankami in vršaci Kamniško-Savinjskih Alp. Stol, Storžič, Grintavec, Kočna … Katere skalé so še lepše kot te?

Izžrebane srečneže bomo objavili na spletni strani in jih o vseh podrobnostih pravočasno obvestili tudi po e-pošti. Kolesarsko druženje je predvideno za lepo sončno majsko soboto – točno katero in ob kateri uri ter točki srečanja, pa – obvestimo.

L'Etape Slovenia, edinstveno kolesarsko doživetje po zaprtih cestah, vas pričakuje. Tudi za nedeljo, 3. 9. 2023, smo naročili lepo vreme. In ja – čar dirke je v njenem druženju, navezovanju športnih prijateljstev in lepih razgledih. Brezskrbno kolesarjenje omogočajo zaprte ceste, tehnična podpora na cesti ter okrepčilne postaje. Vzdušje soustvarjajo navijači. Vaši.

Doživetje, ki ga ne gre zamuditi. Krajša trasa – 70 km in daljša, 138 km. Čas – hm – saj veste, to je izmišljena dimenzija, štejejo doživetja, zato se z njim ne obremenjujte.

>> Prijavi se do 30. 4. 2023!

Prisluhni povabilu Mateju Mohoriču na druženje - prijavi se na L'Etape Slovenia do 30. 4. 2023