Go back
Bootcamp

Utrip s prvega kolesarskega druženja v živo: Ljubljančanka

Prvo kolesarsko druženje v živo je za nami - potem, ko ste/smo prevozili 2. etapo Kranjske kolesarske rože - Ljubljančanko.

Prvo kolesarsko druženje v živo je za nami. V Kranju nas je pričakalo pravo poletno vreme brez oblačka na nebu. V sproščenem vzdušju je tako Kranjska kolesarska roža zaživela z druženjem v živo in ne samo virtualno.

Gostoljubje na grajskem dvorišču Khislstein

Grajsko dvorišče Khislstein je poskrbelo za prvovrstno kuliso in veseli nas, da ste se odzvali našemu vabilu kolesarji iz različnih krajev Slovenije. Trenerji in maserji ekipe L'Etape Slovenia pa so poskrbeli, da so se vsi počutili super.

Prijavljeni kolesar je imel možnost popiti kavico v senci lipe grajske kavarne, preden se je odpravil na pot. Mnogi kolesarji pa so si privoščili razvajanje: masažo po vožnjo, nekateri, najbolj zavzeti pa so se preizkusili še na Tacxovem trenažerju in virtualno poganjali pedala proti Jamniku.

Na voljo je bilo možno tudi testiranje novih kolesarskih očal slovenskega ponudnika in sponzorja L'Etape Slovenia Apres outdoor.

Za žejne pa je bil na voljo Unionov Radler Iso, s katerim so se kolesarji osvežili. Pri Gorenjski banki pa so se potrudili in pripravili animacijo za najmlajše.

Kot se za prireditev, ki posebno pozornost namenja tudi najmlajšim udeležencem, spodobi, sta bili tudi na tej prisotni maskoti Zavoda za kulturo in turizem Kranj: škrat Kranček in čebelica Banči.

Vsem kolesarjem se zahvaljujemo za udeležbo na prvem živem druženju – led je prebit 😉. Zahvala gre tudi partnerjem za zaupanje in podporo pri zagotavljanju kolesarskih doživetij in priprav na legendarno septembrsko preizkušnjo.

Se vidimo v soboto, 25. junija

Se že veselimo novega gostoljubja in druženja na grajskem dvorišču Khislstein v soboto, 25. junija 2022. Takrat kolesarimo v povsem drugo smer: zapeljali se bomo po že tretji etapi Kranjske kolesarske rože, po Tržičanki. Vabljeni!

>> Prijavi se na TRŽIČANKO