Go back
News

Bitka L'Etape na platformi Rouvy

Sodeluj v mednarodnem kolesarskem izzivu »L'Etape Battle« na platformi Rouvy in se poteguje za super nagrade! Velika finalna tekma bo 5. 3. 2024.

L'Etape Slovenia by Tour de France je del globalne serije dogodkov, ki potekajo po celem svetu. V tokratnem virtualnem kolesarskem izzivu "L'Etape Battle" na platformi Rouvy pa smo se povezali z L'Etape Češko in L'Etape Brazilijo v želji, da vas povežemo, drage kolesarke in kolesarji. Zato smo organizirali prav poseben zimski izziv, ki ga ne smete zamuditi. Pridružite se bitki in osvojite katero od bogatih nagrad!

Vznemirljiv izziv, ki presega meje

Virtualni izziv poteka od 5. 2. do 10. 3. 2024. V tem obdobju prekolesari katero koli od čudovitih tras in se poveži s kolesarskimi navdušenci s celega sveta v duhu L'Etape. Izzivu se pridružiš tako, da se prijaviš na izziv na platformi Rouvy za obstoječe člane ali si ustvariš profil, uporabiš kodo LETAPEBATTLESL1M in se pridružiš L'Etape bitki.

Še niste uporabnik platforme Rouvy? Izkoristi kodo!

Enkratna priložnost, da to postanete! Ustvarite si profil, mi pa vam podarimo kodo LETAPEBATTLESL1M za 1-mesečno brezplačno uporabo. Ne odlašajte, število razpoložljivih kod je omejeno.

Pravila: zbiranje virtualnih dresov in finalna vožnja

Prevoziti morate vsaj eno traso v vsaki državi, skupaj tako vsaj 3 vožnje. Trase posamezne države bodo na voljo le en teden v skladu s spodaj navedenim koledarjem. Za uspešno prekolesarjeno traso v izbrani državi boste prejeli virtualni (avatar) dres, na koncu pa tudi značko (badge), da ste izpolnili izziv. V izbranem tednu lahko kadarkoli prekolesarite izbrano traso ali pa se udeležite skupinske vožnje ali tekme. Tekme bodo potekale po razporedu vsak dan v tednu za izbrano državo v več različnih časovnih okvirih, tako da imate vsi možnost.

Izziv pa lahko opravite tudi kadarkoli v času trajanja izziva: od 5. 2. do 10. 3. 2024 - prekolesariti morate vsaj 3 trase L'Etape.

Koledar voženj po državah / 1 teden na voljo za vsako državo

  • L'Etape Czech Republic: 6.–11. 2. 2024
  • L'Etape Slovenia: 13.–18. 2. 2024
  • L'Etape Brazil: 20.–25. 2. 2024.

Z žrebom bomo podelili privlačne nagrade

Če boste prekolesraili 3x trase (po eno v vsaki državi) in izpolnili izziv do vključno 10. 3. 2024 (kakorkoli razen v t. i. "Group Ride"), se boste potegovali za nagrade, ki jih bomo podelili z žrebom:

  • 1x enoletno naročnino na platformo Rouvy
  • 1x polletno naročnino na platformo Rouvy
  • 1x Rouvy kolesarski dres
  • 10x L'Etape Slovenia paket izdelkov: kratka majica (T-shirt), kapa in nogavice.

Finalna vožnja – rezerviraj si datum: torek, 5. 3. 2024

Finalna vožnja bo potekala v torek, 5. 3. 2024 ob 18.30. uri (5.30pm UTC), na trasi L'Etape Češka. Za finalno dirko lahko oblečete kateri koli virtualni dres L'Etape, ki ste si ga prikolesarili v preteklih vožnjah.
Trije najhitrejši kolesarji v finalni dirki (preverjali bomo nepoštene prakse, zato vozite pošteno in v skladu s pravili platforme!) bodo osvojili eno od nagrad:

  • 1x štartnina za hribovito traso na L'Etape Czechia, ki bo v Pragi, 15. 6. 2024 z namestitvijo v hotelu Lindner Prague Castle.
  • 2x startnina na L'Etape Slovenia, vključno z zgornjim delom uradnega kolesarskega dresa.

>> Več informacij in prijava

Natančnejše informacije pravila sodelovanja in prijava so dostopne na platformi Rouvy.

Preizkusi se v svetu virtualnega kolesarstva in se pridruži izzivu L'Etape Battle. Razširi svojo mrežo znanstev med kolesarsko karavano globalne serije L'Etape by Tour de France!

Zmagovalca L'Etape Battle

  • Drago Cveček in
  • Domen Vrhunc

Čestitamo! Se vidimo septembra na L'Etape Slovenia.