Go back
News

Drugo druženje kolesarjev L'Etape Slovenia prestavljeno na soboto, 29. 7.

!! SPREMEMBA DATUMA !! V sklopu priprav na letošnji L'Etape Slovenia by Tour de France vas 29. julija vabimo na kolesarjenje in druženje

Ponovno vabljeni na druženje, ki bo v soboto, 29. julija 2023, ob 9. uri, v Velo baru (Ziherlova ulica 10, Ljubljana). V sklopu priprav na letošnji L'Etape Slovenia by Tour de France bomo organizirali še eno kolesarsko pripravo na L'Etape Slovenia in druženje. Brezplačna prijava na dogodek je obvezna zaradi lažje organizacije dogodka. Prijavnica je na voljo TUKAJ.

Zaradi slabe vremenske napovedi smo dogodek prestavili na soboto, 29. 7. 2023!

Predlog trase za pripravo na L'Etape Slovenia

Drugo druženje kolesarjev L'Etape Slovenia je zaradi slabe vremenske napovedi prestavljeno na soboto, 29. 7. 2023!

Tudi tokrat bomo začeli ob 9. uri, da bomo kar nabolje izkorisitili dan. Jutranje kolesarjenje bo potekalo po posebej pripravljeni trasi. Medtem ko smo na prvem druženju prekolesarili 75 km s skupno 748 m vzponov, nas tokrat čaka trasa, dolga dobrih 71 kilometrov, s skupno 1.373 m vzponov: Ljubljana (Velo bar) – Polhov Gradec –  Pasja ravan (klanec) – Lučine – Horjul – Ljubljana (Velo bar).

Prenesi si datoteko 2. trase priprav na L'Etape Slovenia

Ne pozabite, da na cesti niste sami, zato pazite nase in na druge ter kolesarite v skladu s cestno-prometnimi predpisi.

>> klik >> klik >>Trasa 2 - priprava na L'Etape Slovenia by Tour de France

Kako potekajo naša druženja?

  1. BREZPLAČNA PRIJAVA
    Pred prihodom obvezno izpolni prijavni obrazec (brezplačna prijava zaradi lažje organizacije dogodka).
  2. ZBOR v soboto, 29. 7., ob 9. uri, Velo bar
    Start in cilj v Velo baru, Ziherlova ulica 10, Ljubljana, s pričetkom ob 9. uri. Zbor kolesarjev, brezplačna jutranja kavica, napolnjen bidon, zapeta čelada – in gremo.
  3. KOLESARJENJE v lastnem ritmu
    Odkolesari katerokoli traso, ali pa si naloži naš predlog in jo prevozi sam ali v spremstvu svojih kolesarskih kolegov, novih kolesarskih znancev, ki jih boš spoznal prav na našem druženju. Skupinske vožnje niso organizirane, ampak potekajo v lastni režiji in na lastno odgovornost. Prosimo, da upoštevate cestno-prometne predpise.
  4. DOGAJANJE PO KOLESARJENJU V VELO BARU
    Brezplačna masaža, druženje, predstavitev partnerjev L'Etape Slovenia: športna očala Apres, športna prehrana Crown Nutrition Vitalgo, števci in trenažerji Garmin, Frutabela Protein, Pernaton za lažje noge, pobarvanke za najmlajše Gorenjske banke, z nami pa bosta tudi Hervis in Gremo na kolo.

Vabljeni na druženje, zabavno bo!

>> Ne pozabite predhodno izpolniti prijavnice!

In seveda – delite svoje vožnje v klubu L'Etape Slovenia na STRAVi ter na drugih vaših družbenih omrežjih.Označite #LetapeSlovenia, da ohranjamo ditigalno povezanost.

Sobota, 29. 7. 2023, od 9. ure dalje, Velo bar v Ljubljani

>>klik >> klik>> BREZPLAČNA PRIJAVA NA 2. KOLESARSKO DRUŽENJE