Go back
News

L'Étape Reward program – kmalu odprtje prijav na L’Étape du Tour

POZOR: Prednostna prijava za vse udeležence nedeljske preizkušnje L'Etape Slovenia 2023

Drage kolesarske, dragi kolesarji krajše, 68 km dolge ali daljše, 136 km dolge preizkušnje L'Etape Slovenia by Tour de France 2023.

Vsi, ki ste uspešno prečkali ciljno črto v Kranju, boste kot del družine globalne serije L'Etape by Tour de France v sredo, 25. 10. 2023, na vaš e-naslov prejeli ekskluzivno možnost registracije na L’Étape du Tour 2024. L’Étape du Tour je edinstvena priložnost, da prevozite etapo Tour de France 2024 v enakih pogojih in po isti poti, kot jo bodo prekolesarili profesionalni kolesarji julija 2024

Označite si datum 25. 10. 2023

Na koledarju si tako obvezno označite datum, sredo, 25. oktober 2023. Na vaš e-naslov boste prejeli ekskluzivno povezavo za registracijo na L’Étape du Tour 2024, še preden se le-te odprejo za splošno javnost. Znano dejstvo je, da ko je prijava odprta za splošno javnost, je vseh 15.000 razpoložljivih mest razprodanih v le nekaj urah. Zato – bodite pripravljeni in ne zamudite ekskluzivne prednosti.

Skrivnostna lokacija bo kmalu razkrita

Vsako leto je L'Étape du Tour velik dogodek, še posebno vznemirljivo pa je ugibanje, po kateri etapi Dirke po Franciji 2024 bo potekal. Organizator tega ne izda, dokler uradno ne objavi celotne trase Tour de France, kar bo znano v sredo, 25. oktobra 2023.

Kaj lahko pričakujete?

Boste osvajali visokogorje Alp, se vzpenjali na priznane prelaze? Boste kolesarili po slikovitih gorskih cestah z osupljivimi razgledi ali se spopadali z zahtevnimi potmi v Pirenejih? Ali pa boste dirkali ob sredozemski obali z osupljivimi razgledi in navdušujočimi vzponi?

Kaj je L'Etape Reward program

L'Etape Reward program nagrajuje vse udeležence kolesarske preizkušnje na kateremkoli dogodku iz serije L'Etape by Tour de France, ki so v letu 2023 potekali v 25-ih državah in kar 32 dogodkih. Zmagovalci zahtevnejše preizkušnje pa so avtomatično nagrajeni s kolesarsko vozovnico za udeležbo na znamenitem L'Etape du Tour. Na letošnji izvedbi L'Etape Slovenia by Tour de France 2023 so si tako vozovnico v ženski konkurenci prikolesarile Laura Šimenc, Dunja Selan ter Maja Mencigar in Johnny Hoogerland, Federico Pozzetto in Tadej Sedar v moški konkurenci.

Spoznajte mednarodno karavano kolesarjev serije L'Etape by Tour de France

Pripravite se na neverjetno kolesarsko avanturo in spremljajte veliko razkritje lokacije L’Étape du Tour 2024. Spremljajte vašo e-pošto v sredo, 25. 10. 2023, in ne zamudite ekskluzivne priložnosti registracije. Združevanja športa, potovanja, druženja, zabave in – ustvarjanja nepozabnih doživetij vašega življenja, je le nekaj »ZATOjev«, da se registrirate na L'Etape du Tour 2024.

Ste pripravljeni na te izzive?

>> Oglejte si video L'Étape du Tour de France  2023

Še niste člani kluba Tour de France?

>> Postanite član kluba Tour de France