Go back
News

Nagradna igra za brezplačno štartnino za gravel tekmo ob Vrbskem jezeru

Nagradna igra poteka na kanalu Instagram L'Etape Slovenia, 27. 2.–5. 3. 2024. Vabljeni k sodelovanju!

Idilična pokrajina ob Vrbskem jezeru na avstrijskem Koroškem, uro severneje od štartno-ciljnega prizorišča L'Etape Slovenia v Kranju, bo gostitelj edinstvene kolesarske avanture Wörthersee Gravel Race. Namenjena je vsem, ki obožujete stranpoti in odmik od prometnic. Dirka bo potekala na makadamkarjih – gravel kolesih v nedeljo, 7. 4. 2024, bogat program s poudarkom na druženju vseh generacij, pa se bo pričel že v soboto, 6. 4. 2024.

Prisluži si brezplačno registracijo za gravel dirko ob Vrbskem jezeru

V torek, 27. 2. 2024, se bo na Instagram kanalu L'Etape Slovenia pričela nagradna igra, v kateri bomo podelili 2x prijavnini na edinstveno gravel dirko ob Vrbskem jezeru s startom v nedeljo, 7. 4. 2024. Vsi, ki bi želeli sodelovati v nagradni igri, budno spremljajte naš Instagram profil, kjer boste morali komentirati, zakaj bi se prav vi udeležili mednarodne kolesarske preizkušnje na makadamkarjih ob Vrbskem jezeru.

Nagradna igra bo potekala do vključno 5. 3. 2024, nato bomo izmed vseh prispelih komentarjev izbrali z žrebom dva zmagovita, dobitnika brezplačne registracije na edinstveno doživetje v Avstriji. 

Srečaj se z ekipo L'Etape Slovenia

Ekipa L'Etape Slovenia bo oba dneva, 6.–7. 4. 2024, na prizorišču v kraju Velden, tik ob turkizno modrem Vrbskem jezeru, kamor vabimo vse kolesarske navdušence.

Wörthersee Gravel Race: več informacij, prijava in program

Več informacij in program za 2-dnevno kolesarsko prireditev Wörhersee Gravel Race je na voljo tukaj: >> https://www.woerthersee-gravel.com/en/. Prijave so že zaprte, saj so vsa mesta zapolnjena. Dvema srečnežema pa bomo s sodelovanjem v nagradni igri omogočili ekskluzivno udeležbo, saj smo rezervirali dve mesti.

Spremljaj Instagram L'Etape Slovenia in sodeluj v nagradni igri – prisluži si registracijo na edinstveno avanturo Wörthersee Gravel Race!

Kdo sta izžrebana nagrajenca?

Vse prispele komentarje na našem Instagram kanalu, vezane na objavo Wörthersee Gravel Race, smo umestili v žreb 6. 3. 2024. Sreča je nagradi dodelila:

  • Maši Kofol in
  • Robertu Vidnerju.

Nagrajencema čestitama in jima želimo nepozabno izkušnjo med gravelaši. O podrobnostih bosta obveščena.