Go back
Race

Odprte prijave na L'Étape Slovenia 2024

V četrtek, 23. 11. 2023 ob 11. uri, odpiramo prijave na nedeljski preizkušnji L'Etape Slovenia s startom in ciljem v Kranju, 8. 9. 2024.

Tretjo izvedbo 2-dnevnega festivala L'Etape Slovenia by Tour de France bo prav tako gostilo mesto Kranj, Matej Mohorič pa ostaja njen ambasador. V četrtek, 23. 11. 2023 ob 11. uri, odpiramo prijave na nedeljski preizkušnji, ki se bosta zgodili 8. 9. 2024. Obe trasi sta osveženi.

Sveži trasi, nova kolesarska kolekcija

Obe trasi sta osveženi, malenkost daljši, a glavnino ohranjamo, kot je potekala prva izvedba. Načrtujemo, da bo krajša trasa dolga 80 km, daljša pa 145 km. Kolesarska karavana bo krenila proti Škofja Loki in nato nadaljevala skozi Vodice na Šenturško goro, se vrnila v Kranj in kolesarji daljše trase nadaljevali v Besnico in s kultnim vzponom skozi Podblico na Jamnik. Sledil bo spust v Kropo in sledi razgibani, a panoramsko navdušujoči del skozi Begunje pod gorami v Tržič. Nato v pentlji proti Kranju.

Zemljevid obeh tras

Zemljevid obeh tras – ne še čisto uraden, je že na voljo:

Zgodnja prijava je cenovno najugodnejša

Višina prijavnine na daljšo ali krajšo traso je enaka, in sicer je najnižja do konca januarja, le  79,99 EUR.
POZOR! Udeleženci krajše ali daljše trase 2023 ste na e-naslov prejeli posebno kodo za posebno ceno, ki bo veljala le 30 dni. Preverite vaš e-nabiralnik!

Damam pa ne želimo zbujati časovnega pritiska, konec koncev imate tega dovolj že doma pri podpiranju 4 vogalov. Zato je za vas cena ves čas ista: 79,99 EUR. Vse letošnje udeleženke pa prav tako čaka e-sporočilo s kodo za posebno ceno.

>> Več o cenovnih razponih si lahko preberete na spletnem mestu REGISTRACIJE.

Kolekcija L'Etape Slovenia 2024

Zgornji del kolesarskega dresa – doplačilo 10 EUR

Nova izvedba, nova kolesarska sezona, nov dres. Se spodobi. Izjemno ugodna cena na voljo le ob naročilu sočasno s prijavo – simbolično doplačilo le 10,00 EUR. Izberite pravo številko in uživajte v kolesarjenju v L'Etape Slovenia 2024 v uradnem dresu vrhunske kakovosti proizvajalca Ale.

Ostali artikli uradne kolekcije L'Etape Slovenia

Sočasno ob izpolnjevanju registracije na nedeljsko preizkušnjo (daljšo ali krajšo) lahko naročite tudi ostale izbrane artikle kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia by Tour de France 2024. Artikle je po promocijskih cenah možno naročiti le v sklopu prijavnine in le do časovno omejenega roka oz. v omejeni količini:

  • kolesarske hlačke, proizvajalec Ale: 69,99 EUR - možno naročiti do 29. 2. 2024
  • kolesarski brezrokavnik, proizvajalec Ale: 79,99 EUR - možno naročiti do 29. 2. 2024
  • zgornji del kolesarskega dresa - dolgi rokav, proizvajalec Ale: 69,99 EUR - možno naročiti do 29. 2. 2024
  • kolesarska očala Apres Outdoor (model Dopers 2.0, lečo pa lahko izbirate med graphite ali arctic v podobi L'Etape Slovenia), 69,99 EUR – na voljo le 50 kosov, možno naročiti do 29. 2. 2024.

Nagrade za prvo prijavljene

Izmed prvih 100 prijavljenih s plačano prijavnino bo žreb 50 srečnežem namenil nagrade:  

  • 15x trening z Matejem Mohoričem (predvidoma spomladi)
  • 5x knjiga MohoPedija
  • 10x kolesarska kapa L'Etape Slovenia
  • 20x kolesarske nogavice L'Etape Slovenia.

Ne odlašajte s prijavo, saj je zdaj najugodnejši trenutek. Na cenik in se registriraj

Niste kolesar, pa bi rada nekoga obdarili?

Darilni bon s plačano startnino je kot nalašč čudovito božično novoletno darilo. Super ideja, super motivacija, da novoletna zaobljuba »jutri pa začnem« za nekoga postane resnična. Zgodnja prijava na dogodek je lahko odlična motivacija za bolj redno aktivno preživljanje prostega časa, še zlasti pa za pogostejše kolesarjenje. Za to možnost – pišite na info@letape.si in pravočasno uredimo.

>> PRIJAVA na L'Etape Slovenia 2024