Go back
Race

Prenos nedeljske dirke L'Etape Slovenia na Planet TV in Siol.net

Nedeljsko kolesarsko preizkušnjo na 68 km in 136 km si bo moč ogledati na Planet TV in v pretočnem prenosu na Siol.net

Planet TV, medijski partner prireditve L'Etape Slovenia by Tour de France, bo v živo prenašal nedeljsko kolesarsko preizkušnjo z obogatenimi vsebinami in s pogovori z zanimivimi sogovorniki v studiu. Prav tako bo mogoče spremljati pretočni prenos (live streaming) dogajanja na Siol.net.

>> Oglej si pretočni prenos v živo

Studio Planet TV na prizorišču

Studio Planet TV se bo prav za to priložnost nahajal na prizorišču v startno-ciljnem prostoru v Kranju, kar omogoča zares pristen vpogled v dogajanje na trasi in samo prizorišče. Komentator dirke in voditelj bo Damjan Medica, ki bo gostil glavne protagoniste dirke L’Etape Slovenia ter mnoge priznane obraz svetovnega kolesarstva kot je Milan Eržen.

Na dirki bodo kolesarji doživljali edinstveno izkušnjo Tour de France, gledalci pred TV zasloni pa bodo med dirko lahko podoživeli tudi vrhunce francoske pentlje prek vrhuncev letošnjega Toura.

Vabljeni k ogledu prvega prenosa rekreativne kolesarske dirke pri nas v nedeljo, 3. 9. 2023! Prenos se bo pričel že pred štartom, malo pred 9. uro in trajal vse do 13. ure, ko bodo v cilju tudi že najboljši z daljše trase.

>> Oglej si pretočni prenos v živo