Go back
Stories

Darilni bon za startnino na L'Etape Slovenia

Si brez ideje za darilo za kolesarskega navdušenca? Podari startnino z vključenim zgornjim delom dresa.

Kudos športu, kudos prijateljstvu. L'Etape Slovenia, rekreativna kolesarska preizkušnja pod okriljem Tour de France se nam obeta 4. 9. 2022 s startom in ciljem v Kranju. Legendarno doživetje, ki ga ne gre zamuditi in na katerem želi vsak kolesar odpeljati svojo epsko vožnjo in biti del pisane kolesarske karavane. Čisto zares in čisto prave dirke.

Kudos športu, kudos prijateljstvu

Podariti startnino nekomu, ki s strastjo vrti pedala, je odlična ideja za darilo. Zato smo pripravili možnost nakupa startnine z darilnim bonom. In to po ceni, ki velja na dan nakupa darilnega bona in vključuje tudi zgornji del kolesarskega dresa v podobi L'Etape Slovenia.

Kako do darilnega bona?

  1. Na info@letape.si pišite, da želite kupiti darilni bon in napišite podatke o plačniku: ime, priimek, naslov.
  2. Poslali vam bomo predračun, ki ga plačate v roku. 
  3. Po prejetem plačilu prejmete darilni bon z unikatno kodo. Na e-mail in po navadni pošti. Zato obvezno napišite oba naslova, kam pošljemo bon.

Vaš obdarovanec se nato z unikatno kodo brezplačno prijavi na L'Etape Slovenia, najkasneje do 21. 8. 2022. V prijavnem postopku si sam izbre želeno razdaljo dirke: krajšo preizkušnjo na 70 km ali daljšo na 135 km.

Nakup darilnega bona vključuje poleg legendarnega doživetja L'Etape Slovenia by Tour de France še zgornji del kolesarskega dresa v podobi L'Etape Slovenia mednarodno uveljavljene znamke v kolesarskem kraljestvu.

Več o cenovnih razredih prijavnin na L'Etape Slovenia