Go back
Stories

I Feel Slovenia nagradna igra za tuje kolesarske turiste

Nagradna igra poteka do 31. 8. 2023 na Instagramu in je namenjena tujim turistom, ki so na dopustu v Sloveniji

Odkrivanje lepot Slovenije s kolesom je avantura, ki pocrklja vse čute. Razgiban teren ponuja številne kolesarske poti, od ravninskih do gričevnatih, od sredogorja do zahtevnejših vzponov na prelaze, kot so Vršič, Podkoren, Jezerski vrh, kjer razgledi na okoliške vršace ne razočarajo.

Neomejene možnosti kolesarjenja na svežem zraku

Številne gozdne in poljske poti po urejenih makadamih prav tako ponujajo neomejene možnosti kolesarjenja na svežem zraku in vodijo do marsikatere koče ali mimo turistične kmetije, kjer vaše brbončice razvajajo z domačo kulinariko. Kolesarjenje po Krasu, Beli krajini in vinogradniških okoljih prav tako ponujajo številne neomejene možnosti raziskovanja naravnih lepot Slovenije in spoznavanje kulturne dediščine ob kulinaričnih razvajanjih.  

Vabimo vse tuje turiste, ki ste na aktivnem oddihu v Sloveniji, da sodelujte v nagradni igri. Prekolesarite košček Slovenije in objavite sliko fotografijo na svojem Instagram profilu. Označite @letapeslovenia in @feelslovenia ter dodajte ključnika  #letapeslovenia in #IfeelSlovenia. Nagrada – večerja za 2 osebi na Blejskem gradu.

Preberite več o pogojih sodelovanja