Go back
Stories

Pernaton gel nepogrešljiv pri rekreativnih športnikih

Uradni regeneracijski gel L'Etape Slovenia by Tour de France

Pernaton gel je nepogrešljiv pri vseh rekreativnih športnih aktivnostih, zato je tudi uradni regeneracijski gel L'Etape Slovenia by Tour de France. Zaradi svojih blagodejnih učinkov telo pripravi na fizično aktivnost ali pa – po vadbi, pomiri utrujene mišice in jim pomaga pri hitrejši regeneraciji.

Nepogrešljiv pri prav vseh fizičnih aktivnostih

Ko boste kolesarili, planinarili, tekli, rolali, igrali tenis, odbojko na mivki, supali … Pernaton je odgovor na prav vse fizične aktivnosti. Izdelki namreč vsebujejo veliko glukozaminoglikanov (pridobljenih iz zelenoustne školjke), ki uravnavajo prožnost in povečujejo sposobnost obnavljanja celic kože ter podpirajo zdravo in mladostno delovanje.

Uporaba je enostavna: dva do tri odmerke gela nežno vtrite na želeno mesto: zatilje, ramena, hrbet, komolec, laket, roke, kolena, noge ali stopala, nato z nežnimi masažnimi gibi vmasirajte gel v kožo. Gel se hitro vpije, je prijetnega vonja in ni masten.

Na voljo je Pernaton gel forte (rdeči), ki vsebuje izvleček kajanskega popra in daje občutek toplote v koži, z masažo pa spodbudi krvni pretok. Pernaton (modri) vsebuje tudi eterična olja, kar zagotavlja prijetnejši vonj in večji blagodejni učinek. Poleg gelov je na voljo tudi v obliki kapsul.