Go back
Stories

Podari startnino za nedeljsko preizkušnjo L'Etape Slovenia 2023

Iščete unikatno darilo? Podarite kolesarsko doživetje L'Etape Slovenia v duhu dirke po Franciji

Nakup startnine za nedeljsko preizkušnjo na daljšo, 138 km ali krajšo, 70 km dolgo kolesarsko doživetje v duhu dirke po Franciji za nekoga, ki s strastjo vrti pedala, je odlična ideja za darilo.

Kako do darilnega bona za L’Etape Slovenia

  1. Na info@letape.si pišite, da želite kupiti darilni bon. V e-sporočilo napišite podatke o plačniku: ime, priimek, naslov.
  2. Poslali vam bomo predračun, ki ga plačate v navedenem roku. 
  3. Po prejetem plačilu vam bomo poslali darilni bon z unikatno kodo.

Cena darilnega bona = cena prijavnine na dan nakupa

Prijavnina za kolesarke celotno prijavno obdobje znaša 79,99 EUR, prijavnina za kolesarje pa se spreminja glede na čas prijave:

  • 99,99 EUR v obdobju 1. 6.–31. 7. 2023
  • 119,99 EUR v obdobju 1.–20. 8. 2023.

Cena prijavnine je za obe razdalji: 70 km in 138 km enaka. >> Več o cenovnih razponih in registraciji

Kaj vključuje darilni bon?

Darilni bon vključuje unikatno kodo za prijavo na kolesarsko preizkušnjo I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France, ki bo potekala v nedeljo, 3. 9. 2023. Razdaljo – krajšo, 70 km ali daljšo, 138 km si obdarjenka / obdarjenec izbere sam v postopku prijave.

Prejemnica / prejemnik darilnega bona

Izpolni prijavni postopek registracije na L'Etape Slovenia, izbere krajšo ali daljšo traso ter vnese unikatno kodo, ki mu omogoči brezplačno prijavo. Prijavni postopek mora obvezno izvesti v času odprtih prijav, najkasneje do 20. 8. 2023. Če želi naročiti tudi zgornji del kolesarskega dresa L'Etape Slovenia, mora le-tega doplačati sam/-a, saj ni vključen v vrednost darilnega bona.

>> Prijava na L'Etape Slovenia