Go back
Training tips

Sodeluj v L'Etape Slovenia nagradnem izzivu na Stravi

Prekolesari 50 km ali 100 km v času trajanja izziva in se poteguj za nagrade iz kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia by Tour de France!

Spodbujamo kolesarske priprave in vas vabimo, če še niste, da svoje podvige delite z nami v brezplačnem klubu I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France v aplikaciji STRAVA. Tu se se virtualno družimo in spodbujamo. Tokrat razpisujemo prvi nagradni klubski izziv, ki bo trajal od 20. 4. do vključno 5. 5. 2024. Z žrebom bomo podelili 27 nagrad iz kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia 2024. Torej: čim prej se nam pridruži v klubu na Stravi in – akcija!

 

Izziv po tvoji meri: 50 km ali 100 km?

Prevozi 50 km ali 100 km z enim kolesarjenjem po katerikoli trasi v času trajanja izziva: 20. 4.–5. 5. 2024. S tem izpolniš kondicijski del izziva, kakovostni trening ali panoramsko vožnjo v odlični družbi svojih prijateljev. Traso si izbereš sam, dovoljeno je kolesarjenje s kakršnim koli kolesom, tudi e-kolesom. Spodbujamo kolesarjenje na prostem, če pa raje kolesarite na trenažerjih, vam tega ne omejujemo, saj tudi tako lahko sodelujete.

Prijava na nagradni izziv

Za vključitev v nagradni žreb moraš:

  1. biti član brezplačnega kluba I feel Slovenia L'Etape Slovenia by Tour de France na Stravi.
  2. Izpolniti prijavnico na L'Etape Slovenia kolesarski izziv, v katero dodaš tudi povezavo do tvoje aktivnosti na Stravi.
  3. Se strinjati s pravili sodelovanja.v nagradnem izzivu.

Nagrade – kar 27 jih bomo podelili z žrebom

Vse, ki boste v času trajanja izziva uspešno oddali prijavnico z izpolnjenimi pogoji (ste član kluba L'Etape Slovenia na STRAVI, ste prevozili 50 oz. 100 km z enim kolesarjenje in izpolnili prijavnico), bomo vključili v nagradni žreb in podelili:

  • 2 x zgornji del kolesarskega dresa L'Etape Slovenia 2024
  • 5 x T-shirt L'Etape Slovenia
  • 10 x kolesarske nogavice L'Etape Slovenia
  • 10 x bidon L'Etape Slovenia.

Objavi in deli s člani svojo priljubljeno traso

Zelo veseli bomo tvoje objave (post) v klubu na Stravi, saj je to odlična motivacija in hkrati lahko zelo dober namig za izbor trase. Seveda vabljeni k deljenju objav tudi na drugih družbenih profilih, označite nas #LetapeSlovenia.

Kolesarimo skupaj, vsak na svojem terenu. Kudos!

Prijava in pravila sodelovanja

>> Pravila sodelovanja: STRAVA izziv Prekolesari 50 km ali 100 km