Go back
News

Ekskluzivno: osebni prevzem dresa L'Etape in ogled kronometra TdF

Sobota, 23. 7. 2022, 15.00–18.00, Kranj, grajsko dvorišče Khislstein

Julij je kolesarski mesec: na svoj račun pridejo vsi strastni kolesarji: stabilno vreme, dolgi dnevi, šolske počitnice, kar pomeni manj družinske logistike za vse tiste, ki ste razpeti med družino–službo–rekreacijo. Na svoj račun pridejo prav tako tudi vsi strastni kolesarski navijači in ljubitelji tega športa: spremljanje 3-tedenske poslastice Dirke po Franciji, doma, v družbi ali kar na terenu – nemalo ljudi načrtuje svoj dopust tako, da si v živo ogleda kakšno etapo Dirke po Franciji ali celo sami prevozijo kakšen del in predihajo slovite vzpone v svojem ritmu.

Sobota, 23. 7. 2022, od 15.00 do 18.00 ure

V soboto, 23. 7. 2022, od 15.00 do 18.00 ure, bo v sklopu sodelovanja organizacije kolesarskih priprav na L'Etape Slovenia z Zavodom za turizem in kulturo Kranj – Visit Kranj, potekal dogodek na grajskem dvorišču Khislstein v Kranju, malo drugače.

Predstavitev kolekcije L'Etape Slovenia in osebni prevzem

Ekskluzivno bo predstavljena celotna kolekcija L'Etape Slovenia, vse prijavljene kolesarje s plačano startnino na nedeljsko preizkušnjo, 4. 9. 2022 v Kranju, pa lepo vabimo na osebni prevzem zgornjega dela kolesarskega dresa L'Etape Slovenia, proizvajalca Ale. Ker gre za ekskluzivni prevzem dresa, bomo vsakogar ob tej priložnosti tudi fotografirali in tako ustvarili vaš osebni L'Etape Slovenia prvi moment. Prijava za osebni prevzem dresa je obvezna.

>> PRIJAVA NA OSEBNI PREVZEM DRESA V SOBOTO, 23. 7. 2022:

Kolesarsko druženje ob spremljanju kronometra Dirke po Franciji

Sobota pa ne bo le v znamenju slovenske zgodbe Dirke po Franciji za rekreativne cestne kolesarje in kolesarje na gravel kolesih vse večje družine L'Etape Slovenia, temveč tudi v znamenju njene »mame« Dirke po Franciji.

Od 15.00 do 18.00 bo namreč mogoče spremljati prenos kronometra Tour de France na velikem zaslonu v Letnem gledališču Khislstein. Brezplačno. Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva in vsi strastni navijači najboljših svetovnih virtuozov na pedalih.

Ustvarimo skupaj pravo kolesarsko vzdušje in spodbujajmo naše fante – popestritev na dogodku ne bo manjkalo, saj bodo prisotni tudi partnerji L'Etape Slovenia s svojimi aktivnostmi. Ne bo manjkala niti osvežilna brezplačna pijača, prav tako pa se boste lahko preizkusili na Tacx trenažerju in morda se odločite za sodelovanje v Hervisovi nagradni igri ter se potegoali za nagrade partnerjev.

Ločanka – virtualno kolesarjenje zaradi vročine

Že napovedano dopoldansko druženje Kranjske kolesarske rože – Ločanka, pa se seli virtualno. Vroče bo. Prevroče za kolesarjenje po 10. uri. Ne želimo tvegati dehidracije, izčrpanosti ali kakokorkoli izzivati vročine, zato selimo spoznavanje te čudovite trase v virtualno kolesarjenje. Da jo prevozite, imate čas vse do 5. 8. 2022.

Kudosi čakajo na vas v brezplačnem klubu L'Etape Slovenia na aplikaciji STRAVA.

Se družimo v soboto, 23. 7. 2022 od 15. ure dalje v Khislu!

Navijajmo skupaj! Prijavljeni na L'Etape Slovenia, pridite po dres in povabite prijatelje, kolege, znance na spremljanje prenosa kronometra Dirke po Franciji.