Go back
News

Prvo letošnje druženje kolesarjev L'Etape Slovenia

Vabljeni v soboto, 1. 7. 2023 ob 9. uri, na prvo druženje v Velo bar v Ljubljani. Prijava obvezna.

Vabljeni vsi kolesarji in ljubitelji kolesarstva na prvo organizirano druženje v sklopu priprav na L'Etape Slovenia by Tour de France v Velo bar v Ljubljani (Ziherlova ul. 10) v soboto, 1. 7. 2023 s pričetkom ob 9. uri.

Brezplačna prijava na dogodek je obvezna zaradi lažje organizacije dogodka.

Predlog trase za pripravo na L'Etape Slovenia

Začenjamo zgodaj, da ujamemo svežino jutra in bomo izkoristili dan za jutranje kolesarjenje. Za vas smo pripravili posebno traso, ki vključuje podobne vzpone, kot bodo na septembrski preizkušnji L'Etape Slovenia. Trasa je dolga 75 km s skupno 748 m vzponov in podobno količino metrov spusta in poteka: Velo bar–Ig–Turjak–Grosuplje–Škofljica–Ig–Velo bar.

>> Trasa - priprava na L'Etape Slovenia by Tour de France

Kako potekajo naša druženja?

  1. BREZPLAČNA PRIJAVA
    Pred prihodom obvezno izpolni prijavni obrazec (brezplačna prijava zaradi lažje organizacije dogodka).
     
  2. ZBOR ob 9. uri
    Start in cilj v Velo baru
    , s pričetkom ob 9. uri. Zbor, jutranja kava, poln bidon, zapeta čelada – in že si »v sedlu«.
     
  3. KOLESARJENJE
    Odkolesari katerokoli traso ali si naloži naš predlog in jo prevozi sam ali v spremstvu svojih kolesarskih kolegov, novih kolesarskih znancev, ki jih boš spoznal prav na našem druženju. Skupinske vožnje niso organizirane, ampak potekajo v lastni režiji in na lastno odgovornost. Upoštevajte cestno prometne predpise.
     
  4. Velo bar dogajanje po kolesarjenju:
    Brezplačna masaža, druženje, predstavitev partnerjev L'Etape Slovenia: športna očala Apres, športna prehrana Vitalgo, števci in trenažerji Garmin ter  ogled 1. etape Tour de France in navijanje za naše kolesarske ase.

Vabljeni na druženje v živo! Ne pozabite predhodno izpolniti prijavnice. In seveda – delite svoje vožnje v klubu L'Etape Slovenia na STRAVi ter na drugih vaših družbenih omrežjih #LetapeSlovenia - da se podružimo tudi virtualno.

>> BREZPLAČNA PRIJAVA NA 1. KOLESARSKO DRUŽENJE

Sobota, 1. 7. 2023 od 9. ure dalje, Velo bar, Ljubljana.