Go back
Training tips

Pogrešaš traso L'Etape Slovenia?

Trije odseki trase L'Etape Slovenia na voljo za jesenko-zimski trening na suhem in v vsakem vremenu

November s svojo kratkostjo dneva večini športno aktivnim ljudem predstavlja izziv. Na udaru so zlasti ljubitelji zunanjih športov in dnevne svetlobe. Kdaj sploh vkomponirati čas za rekreacijo, ko pa so jutra hladna in meglena, popoldnevi kratki, večeri pa – no ja, če nisi ljubitelj teme in rabe čelne svetilke, niso prav dobra izbira.

L'Etape Slovenia na platformi Rouvy

Tudi zato se marsikdo odloči za vadbo doma – na trenažerju, kot je npr. Garminov Tacx. In ker vemo, da marsikdo od vas kolesari po različnih trasah, ki jih ponujajo različne kolesarske platforme, smo za ljubitelje L'Etape Slovenia v sodelovanju s platformo Rouvey pripravili tri trase L'Etape Slovenia.

L'Etape Slovenia trase na platformi Rouvy

Traso L'Etape Slovenia smo razdelili na tri možnosti piljenja kolesarske forme in sproščanja hormonov sreče za dobro počutje:

  1. Posestvo Brdo– vzpon na Podblico, 14,4 km.
  2. Trboje in vzpon na Šenturško goro, 19,4 km.
  3. Razgibani del od Tržiča do Kranja, 16,7 km.

Namig: dolžina tras ni dolga in ne prezahtevna, tako da je to tudi odlična priložnost za vse, ki se s kolesarstvom šele spoznavate. Predlagamo, da začnete z bolj ravninsko in se podate na razgibani odsek od Tržiča do Kranja.

Še nisi uporabnik platforme Rouvy?

Drži, da je Rouvy plačljiva platforma, a omogoča 14-dnevno brezplačno uporabo z registracijo. A POZOR – ODLIČNA NOVICA!

S kodo LETAPESLOVENIA 44-dnevna brezplačna uporaba

V sklopu našega sodelovanja pa prvim 500 novo registriranim uporabnikom brezplačno uporabo Rouvy podaljšuje še za en mesec – skupaj tako kar 44 dni brezplačno! Pri registraciji in ustvarjanju svojega računa uporabite kodo LETAPESLOVENIA, s katero si zagotovite podaljšan časovni okvir brezplačne uporabe – 44 dni!.

Vaše mnenje za nas najdragocenjše

Delite svoje vtise o trasah na naših družbenih omrežjih: FB, IG, YT in IN v klubu v aplikaciji STRAVA. #letapeslovenia

Pohitite z registracijo na platformi Rouvy – 500 kod LETAPESLOVENIA omogoča 30-dnevno podaljšano brezplačno uporabo platforme.